Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 18, 2006

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

Ik merk dat jullie me missen? Er is niets aan de hand hoor. Het is mijn vrije woensdag, vandaar dat ik wat later ben vandaag. Gisteren is het onverwacht toch best druk geworden op het werk, dus had ik niet veel tijd om te internetten.

Vanochtend was het hier al vrij hectisch. Toen ik Luna vanochtend uit bedje haalde, was ze helemaal nat en hangerig. Ze zag een beetje blauw en zat alleen maar te jammeren en te hangen. Ik ben net terug van de dokter en ze heeft een buikgriepje. Gelukkig heeft ze net wel al een bord pap en een boterham gegeten en nu ligt ze weer lekker te slapen. Ik kon dus niet uitgebreid boodschappen doen, en zit vandaag aan huis gekluisterd.

Maar nu ze op bedje ligt, heb ik wel weer tijd om te internetten hoor.

Ik was alweer aangekomen vandaag, maar dat doet me niet zo veel meer. Ik hoorde van Freya dat ik te weinig calorieen binnenkrijg. Dus ik ben mijn calorieen aan het opschroeven. Ik weet dat ik daar nu even van aan kom, maar als het goed is, moet dat er ook weer vanzelf af. Ik blijf dus nog steeds heel optimistisch. Tjsa, Het is natuurlijk ook niet helemaal gezond als je maar 900 calorieen op een dag neemt. Ik ga dus weer gezond leven nu en als dat inhoudt dat ik wat aankomt....dan moet het maar zo.

Ik denk dat ik mijn cd-rom van de WW er weer eens bij ga pakken. Dat werkt voor mij toch nog het beste. En zo kan ik ook kijken of ik te weinig eet of niet.

Ja, dat is een goed idee....ik ga dat nu meteen doen.

Tot later!!!

:kusje:


Nanda

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan