Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 18, 2006

Makro woog op het moment van schrijven 115.50 kg (bmi: 38.15).


January 21, 2006 om 08:58
Hoi Hoi,

Bedankt voor je berichtje!! Goed van jouw om deze stap te hebben gezet om er weer helemaal voor te gaan. Het valt niet altijd mee he vooral als je op medische gronden moet afvallen. je vertelde dat je een maagballon hebt gehad? Is die er weer uitgehaald of kan je daardoor als nog veel aankomen. Zelf wil ik ook graag een maagband gesprek gehad met mijn huisarts die staat hier niet achter en vindt dat ik goede resultaten boek op natuurlijke manier en ik kan ter ondersteuning ook nog reductil krijgen. Maar dit nog niet gedaan omdat je dit zelf moet bekosten daarom ervoor gekozen om naar WW te gaan. Meer stimulans en je hoort dan ook dat je niet de enige bent die tegen de kilo's moet vechten. Moet zeggen vind veel steun hier op deze site wat zeer prettig is. Zit trouwens zelf ook veel achter de pc maar hier in huis zijn ze allemaal verslaafd aan pc. Dus hoor nooit zoveel klachten is een van mijn hobby's zeg ik dan hihihiihihi
Je vertelde dat je ook een online winkeltje hebt zal je site een keer bezoeken dat past wel in mijn straatje want ben zelf helemaal op creatievevlak verslaafd in veel dingen. Momenteel veel bezig met scrapbooking. Mijn wens is ook om ooit een kleine hobby winkeltje te beginnen. Maar ja dat is een vurige wens he of dit ooit tot daad wordt omgezet betwijfel ik. Omdat ik ook veel plezier beleef ik werk wat ik doe.
Wil je heel veel succes toewensen en zou af en toe kijken hoe het mett je gaat.fijn weekend groetjes Kiewibo (mineke) :beer:
:haveaniceday:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan