Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 18, 2006

Supersized woog op het moment van schrijven 117.00 kg (bmi: 44.04).

:hi:

Het is heerlijk om weer lekker warm binnen aan de pc te kunnen zitten.Maar zoals wij vrouwen weten heeft elk voordeel een nadeel.Manlief vindt het nu ook leuker om achter de pc te zitten.Dus als ik wil is mij plaatsje steeds vaker bezet.
Maar ja ik heb toch maar weinig tijd door drukte dus dat is ook niet zo erg.

Ik hoop dat het allemaal goed gaat met jullie.Ik ben niet zo heel goed bezig.Ik houd me qua eten steeds goed aan mijn dieet. Maar als ik s avonds laat thuis kom dan ga ik in de fout.Gisteravond kreeg ik van een klant een grote doos chocolade zeebanket. En dat terwijl ik al ,voor mijn gevoel, eeuwen geen chocola meer in huis heb.Ik heb er 4 van op.En ook nog een boterham en een snee peperkoek.Fout fout fout! En als ik het dan op heb dan baal ik natuurlijk als een stekker.

Het was zo lief van die man om die chocolade te geven dat ik het niet kon weigeren. Maar gelukkig geeft de weegschaal niets extra's aan.Da's nog een geluk bij een ongeluk.

groetjes Supersized.

January 19, 2006 om 04:11
Als je maar genoten hebt van de chocolade die je genomen hebt en het gebaar dat er achter zit. Af en toe een klein beetje zondigen moet kunnen.
January 19, 2006 om 11:13
aaaaaaaaah ja, das verschrikkelijk een doos chocolade!
moet je nog zeggen dat je je goed gedragen hebt door er maar 4 te eten!
is wel een aplausje voor je, ik had die hele doos leeggegeten!
daarom komt het hier niet in huis!!!

kus yo
January 19, 2006 om 11:19
:hi::hi:,

Idee :idee::idee:, als je nou de doos zeebanket hier ff op valtaf rond laat gaan, weten wij weer hoe chocolade smaakt en hoef jij die hele doos niet alleen leeg te eten :D:D:D.

Ik heb trouwens eindelijk mijn man van zijn chocolade verslaving af gekregen !!! Hij at elke dag, ja je leest het goed, zo'n cote d'or praline op. Hoe heb ik dat gedaan ??? Nou ... hij is dus een hele grote fan van John Fogerty ( CCR ), het feit wil dat in juli Fogerty een concert geeft in Amsterdam. Voel je hem al :D:D:D ... vorig jaar is hij ook naar een Fogerty concert geweest, dusse ik zei, dan ga je er maar voor sparen !!! Eigenlijk als :geintjuh:, maar ik merkte dat hij er serieus op in ging. Dus zei ik "nou als je nou het geld wat je kwijt bent aan cote d'or eens elke dag opzij legt voor een concertkaartje, dan heb je het makkelijk bij elkaar in juli". Erg he ??? Dus sinds afgelopen maandag voor manlief geen chocolade meer, helemaal niet erg, want hij kan ook zeker wel 20 kilo missen. Voor de rest eet hij helemaal niet zo verkeerd of veel, volgens mij is dat allemaal door de chocolade gekomen, nou ik ben benieuwd. Fogerty of chocolade !!! Wat gemeen van mij he :D:D:D ;-)!!!

Groetjes en :knuffel:s
Nickey
:bye::kus2::bye:
January 19, 2006 om 12:10
:hi:

Wat zijn alle verhalen toch herkenbaar!Ik had deze weer zelf kunnen schrijven.
Ik moet mij vaak inhouden om niet overal een aanleiding in te zien om te gaan snoepen,b.v. als de trein vertraging heeft,dan vind ik dat ik daar gelijk voor getroost moet worden :hm: maar we zetten door!
Heel veel succes !

:bye:
January 19, 2006 om 13:35
:hi:
Ja, chocola is inderdaad érrug moeilijk te weerstaan!

Ik heb me trouwens inderdaad in laten schrijven bij de Weight Watchers. Ben helemaal enthousiast! Heb nu m'n eerste dagje achter de rug, zo ongeveer. Nou ja, bijna dan, want ik moet (mag) nog 6 punten van de 21... En dat allemaal omdat ik de rookworst vanavond niet al te lekker vond... (scheelt 4 punten.)
Dus, met mij gaat het super!

Groetjes,
:dansdedansdans:

Ukkie09
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan