Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 18, 2006

Incz woog op het moment van schrijven 80.00 kg (bmi: 27.36).

Ojeeee :moggu: ,

Ja Rocco, je had gelijk gister. :lekker: Ik heb er inderdaad teveel op :vreten: , :pannenkoeken: Ik was er gister en vannacht gewoon doodziek van :lianvroeger: (uiteraard zonder sigaret dan he, ik rook niet)
Ik ben nu nog steeds niet lekker, hoofdpijn, maar ik heb het idee dat dat er al een beetje aan zat te komen de laatste dagen. Misschien dat daarom de pannekoeken ook zo verkeerd vielen. Maarja... Ik heb ook gewoon echt teveel gegeten en mijn lichaam kan daar volgens mij niet meer zo goed tegen de laatste tijd...

Ben vanmorgen natuurlijk gewoon wel maar weer op de :weegschaalrose: gaan staan voor de weegdag van het clubje.... Ten opzichte van gister niks aangekomen, maar ten opzichte van vorige week woensdag wel 2 ons... Nu 75,7 :kg: He Balen, was ook niet zo'n beste week vond ik zelf.

Omdat ik me nu niet zo lekker voel doe ik vandaag ook maar even een 'balansdag', ik heb toch totaal geen honger (hoofd- en buikpijn), dus probeer ik vandaag maar veel te drinken (water) en niet te veel te eten...

Heel erg bedankt voor alle steun, ik vind het hardstikke lief. Ik ga vandaag maar ook even in jullie dagboekjes schrijven, met :studeren: gaat het de afgelopen dagen toch al niet goed, dus ga ik maar eens even wat van me laten horen.

Hopelijk gauw weer beter... Veel liefs :kusje:
Izzy
:bye:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan