Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 18, 2006

Liefmormeltje woog op het moment van schrijven 79.50 kg (bmi: 27.84).

Hoi meiden,

Nou, ben benieuwd morgen. Ik ga morgen wegen omdat ik dit weekend weg ben, en heb weer mijn schreeuwende best gedaan. Ik heb besloten dat ik dit weekend in soberheid ga doorbrengen. Dus, net als thuis, een zak wortelen in de aanslag, fruit halen en gewoon soep met een broodje of iets anders eenvoudigs eten 's avonds.

Ik ben er best een beetje zenuwachtig voor hoor, heb dit dus nog nooit eerder gedaan. Het is eigenlijk bedoeld als een soort expiriment, om te kijken of ik het een beetje kan vinden met mezelf. Ik roep heel vaak dat het me zo heerlijk lijkt om helemaal alleen te zijn, dat er niemand iets van me moet, en dat ik zelf kan bepalen wat ik wil doen en wanneer. Tja, dan ga ik nu dus maar eens uitvinden of dat echt zo lekker is. Marco loopt me er steeds mee te pesten, die denkt echt dat zaterdag alweer huilend op de stoep sta, maar al zou ik het niet leuk vinden, ik ga wel vol houden. Het is natuurlijk mijn eer te na om eerder naar huis te komen.

Dus, vanddag de boot tijden en tarieven gechecked, en de mensen waarvan ik het huisje huur nog even gebeld, en de tas alvast een beetje ingepakt, want vanavond en morgen moet ik nog werken. Briefje geschreven voor Marco met adres en tel nr, en de nummers van onze oppassen, mocht hij tegen de muren opvliegen (ik hoop dat hij er goed achterkomt dat thuiszijn met twee kinderen best vemoeiend kan zijn, haha)
En ik ben wel heel benieuwd of Marco het huis een beetje netjes houd, of hij wel braaf thuis gaat koken en niet bij zijn moeder aanschuift, of dat ik thuiskom in een niet te overziene chaos.

Nou ja, errug spannend allemaal dus, jullie horen het maandag!
~x~Es

Onbekend
January 19, 2006 om 03:25
Go knap hoor. Zo maar alleen weg. Ik heb er al moeite mee om binnenkort een keertje naar Amsterdam te gaan uit eten met een aantal mensen van een internet Forum.
Ik heb het nog niet gezegt. Ik wacht eerst wel af wanneer het is en dan kan ik gelijk de datum doorgeven.
Ik wens je heel veel plezier en geniet maar lekker.

Gr Rhoos.
Onbekend
January 23, 2006 om 03:49
He hoi

Hoe is het geweest. Viel het zoals je gehoopt had. Enne hoe vond je thuisfront het. Zeker weer super blij dat je er weer bent.

Gr Rhoos
Onbekend
January 27, 2006 om 09:41
Joh volgens mij ook niet of Es heeft het zo goed dat ze geen support meer nodig heeft :~)

Gr Rhoos
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan