Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 18, 2006

Niecky1967 woog op het moment van schrijven 102.00 kg (bmi: 37.47).

Help, het is bijna vrijdag.de grote dag :ziekenhuis:.Ik denk dat ik wel voor 2 weken :boodschappen: in huis heb en loop de hele dag te poetsen opruimen te w:wasmachine:en strijken (lijk wel zwanger,:zwanger:dan krijg je ook van die poetsneigingen), maar goed zullen de zenuwen wel zijn. Laat na het weekend wel weten hoe het plaatsen van het maagbandje is verlopen en dan kan de grote afvalrace beginnen.

groetjes Niecky:vlinder:

January 18, 2006 om 20:30
:hi::hi: Niecky,

Kan me heel goed inleven hoe jij je nu voelt, spannend allemaal he. Ik weet niet of ik het al had gevraagd, maar word jij in Nederland of België geholpen ??? Niet dat het iets uitmaakt, maar ik ben gewoon nieuwsgierig.

Ik hoop dat je vandaag de dag een beetje doorkomt en de komende nacht. Heb je ook genoeg vloeibaar eten in huis gehaald ???

Nou meissie, dan gaat het nu bijna gebeuren, ik wens je heel veel sterkte en succes met je operatie, doe maar lekker rustig aan en laat je een beetje verwennen. Ik hoop dat het je allemaal mee gaat vallen, laat alles straks maar gewoon over je heen komen. Enne je hoeft niet meteen achter je pc te kruipen hoor als je weer thuis bent ;-);-), alleen als het echt gaat, tuurlijk hoor ik je verhaal graag, maar hoe jij je voelt is veel belangrijker.

Groetjes en op naar een nieuw leven ( lijkt het toch een beetje een zwangerschap :D ) :kus2::kus2::kus2:, ik zal aan je denken lieverd,
:knuffel: Nickey :knuffel:
:dag::dag:
January 19, 2006 om 11:26
Nou de dag heb je al gehad, nu nog de nacht goed doorkomen, staat je tasje al gepakt ??? Nogmaals heeeeeellllll veeeeeelllll succes morgen, ik denk aan je hoor !!!

Groetjes en dikke :knuffel:s
Nickey
:bye::bye:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan