Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 18, 2006

Dee72 woog op het moment van schrijven 85.00 kg (bmi: 28.73).

Zoooooo daar ben ik weer even.....mag weer trots op mezelf zijn, na maandag me vergrepen te hebben aan 2 appelkoeken:grrr: , en alsof dat nog niet gemoeg was daarna 4 taaikoeken en bakje kaneelijs.....:fat:
Heb ik gelukkig daarna mezelf kunnen toespreken en ben weer goed bezig..... Gisteren werd de jongste zeven en heb ik slechts 1 warme wafel (hmhmhm dat is echt erg hoor, wel bakken en niet mogen eten!)genomen.

En vandaag mezelf eerst 1,5 uur afgebeult op de sportschool, daarna snel douchen en boodschappen en een kinderfeestje met zes kids gehad....
In plaats van allerlei lekkers slechts 2 evergreens gegeten en daarna bij vriendin (laatste kindje dat we thuis brachten is dochtertje van goede vriendin en daar belandden we met z'n allen aan de keukentafel)paar light zoutjes, 3 glaasjes witte wijn en heerlijke boerenkool met pietsie jus en ieniemini stukje rookworst:trek: .....KNAP HE!!!!!:bow:
Kortom ik ben trots op mezelf:wave:
Ik wil morgen proberen nog uurtje te sporten en vrijdag moet ik zowiezo want dan heb ik afspraak voor evaluatie om tijd en hartslag bij te stellen.....
Dames, ik ben moe, ga lekker naar mn mandje. Hoop dat jullie ook allemaal lekker gaan en ik probeer morgen tijd te maken in jullie dagboeken te kijken, lezen en schrijven oaky???
Groetjes Désirée:bloem:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan