Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 18, 2006

Gucci woog op het moment van schrijven 74.10 kg (bmi: 25.64).

vandaag voor het eerst in vier weken een dagje helemaal alleen thuis gezeten, mijn vriend is na een lange vakantie weer lekker aan het werk :D
het leek me aan het begin van de dag best wel moeilijk, omdat ik vooral zwicht voor eten als ik alleen ben, ook al heb ik geen honger...
maar de afgelopen weken gaat het echt super goed, ik merk dat ikminder trek heb en heb savonds ook geen zin meer in snoepen. deze keer sta ik er echt helemaal achter en dat werkt echt.
heb vandaag gewoon 3 keer gegeten en tussendoor vanmiddag een mandarijntje. ik ga nu echt inzien dat gezond eten echt heel erg lekker is en de gedachte dat het zijn vruchten af zal werpen doet me helemaal goed.
verder zit ik toch niet helemaal lekker in mijn vel, zit in over wat probleempjes maar gelukkig kan ik dat even vergeten door hier op de site te surfen en lekker te sporten dus het komt ten goede van de lijn zullen we maar zeggen

nog een paar dagen en dan mag ik weer wegen!!!!!!!!!!
ik hoop echt dat er wat af is, kan bijna niet anders, al is het maar 1 kilo (over de afgelopen 3 weken) ik ben geduldig!!

liefs Gucci

January 19, 2006 om 05:00
Heey Gucci!

Goed dat je je niet hebt laten gaan toen je alleen thuis was joh :vreten: Goede zelfbeheersing! :kneel: Ik merk ook idd dat het heel veel uitmaakt of je er echt, echt, ECHT achter staat. Dan heb je geen andere mensen meer nodig om het vol te houden.

Die probleempjes waar je over in zit:regen:, hebben die te maken met waar wij het over hadden? Als dat zo is, dan weet ik zeker dat het na verloop van tijd beter zal gaan omdat ik allang heb gemerkt dat jij je best doet zo goed mogelijk te leven en voor jezelf te zorgen en dat je daarvoor doet wat nodig is. Dan ben je heel zelfredzaam (meer dan sommige mensen van 40) en dan komt het zéker goed. Is het niet morgen, dan overmorgen, maar je zei al dat je geduld hebt :) Ieder huisje heeft z'n kruisje denk ik altijd maar, je bent nooit de enige. En trouwens he, ik vind het idee van deze maatschappij zo achterhaald dat je alleen gelukkig kan zijn als alles volgens een sprookje verloopt. Een perfect leven is een leven vol problemen, want dat is 'het leven' nu eenmaal. :duiken: Dus laat je niks wijsmaken.

Echt lang geleden dat je gewogen hebt trouwens zeg! Ik weet zeker dat je bent afgevallen, moet wel, want je hebt je slechte gewoontes ingeruild voor goede toch? Spannennnnnddd!!!!! :kuikens::kuikens::kuikens::kuikens::kuikens::kuikens:

Ik heb nu het laagste gewicht bereikt (in tienden weliswaar ;-)) dat ik heb gehad sinds ik ben begonnen met afvallen. Vanaf nu ga ik regelmatig kennismaken met nieuwe laagten en zal mijn eigen records steeds breken :despelen: Man, wat motiveert dat toch hahaha :hehe: En jij gaat me achterna toch!:nieuwlid:

:petjeaf:Liefs Ish
Onbekend
January 19, 2006 om 11:32
:dag haaaaaaai

ik heb het ook SUPERmoeilijk als ik alleen thuis ben !!!
thxx voor de mandarijntjestip! ga ik zeker doen.
Jah er zijn wel lieve jongens , maar ik neem er altijd de
slechte uit .. :P
Ik hoop idd dat het lukt en ik denk wel dat het zal lukken
als ik een "buddy" heb ;)

toedels *O*
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan