Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 18, 2006

Nickey1968 woog op het moment van schrijven 144.50 kg (bmi: 46.12).

:hi::hi: lieve allemaal,

Ik zag dat jullie me gemist hadden, nou ik jullie ook :D:D:D !!! Is ook inderdaad wel erg vreemd als ik 2 dagen niet op valtaf kom. Ben een echte valtaf junky geworden ;-). Ik was aan het afkicken .... maar niet heus. Nee hoor, van mij zijn jullie voorlopig nog niet af :muwhahahaha::muwhahahaha::muwhahahaha:!!!

Maar inderdaad het gaat niet zo lekker met me, alles bij elkaar was gewoon ff teveel geworden. Moe, ik zat niet lekker in muh velletjuh, niet afvallen, veel pijn etc.etc. Ik had helemaal ff nergens meer zin in en heb me 2 dagen opgesloten in huis :D:D:D. Dat lost dan wel niets op, maar ja .... er zijn van die momenten!!! Ik heb veel zeg maar gerust heel veel geslapen, ben nog steeds niet de ouwe, maar ach ja, 't gaat wel een keer over. Maak je over mij maar geen zorgen hoor !!! Onkruid vergaat niet zeggen ze toch ;-);-);-).

Het is op het moment midden in de nacht, spoken uur, :spookje::spookje::spookje:, dus ik ga zo meteen nog maar even proberen te slapen, maar ik wilde jullie toch even laten weten dat jullie nog niet van me af zijn :schrik:.

Groetjes enne morgen ga ik weer eens even jullie dagboekjes lezen !!!
:knuffel::kus2::kusje::braaf: Spook Nickey :spookje:
:dag::dag:

January 19, 2006 om 02:47
Hé spook Nickey,

Goed hoor dat je even de tijd voor jezelf hebt genomen. En slapen kan ook goed zijn, als je zo heel erg vermoeid bent lijkt de wereld ook veel zwaarder. Doe maar lekker rustig aan. We zien je vanzelf wel weer verschijnen.

:knuffel:

van

:fatlady:

Byanca
January 19, 2006 om 04:12
:hi::wb:

Gelukkig weer een teken van leven.Jij afkicken?? Wat denk je van ons allemaal als je niks van je laat horen.Wij zijn zo verwend door jou dat we zelf afkickverschijnselen krijgen als jij niet langskomt.:geintjuh:

:roos::tulpje:Supersized
January 19, 2006 om 13:28
Hai Nickey, SPOOKY,

Ik had maar een derde van de appeltaart in mijn strotje gegooid,maar als ik had geweten dat je daar woonde, dan was ik zeker een glas water bij je komen drinken, hahahahaha!

Jammer dat je je zo rot voelt, ik ben helemaal kapot van mijn ritje van gisteren en lig dus vroeg in bed vanavond!!

Groetjes,
Cloudje
January 20, 2006 om 01:41
Trusten:beer:

Hopelijk voel je je snel niet meer zo :moggu: maar zo :super!:

Groetjes van Lila
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan