Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Wednesday, January 18, 2006

Nanda woog op het moment van schrijven 79.00 kg (bmi: 30.86).

Ik ben weer aangekomen, maar ik weet wel hoe het komt hoor. Ik ben sinds gisteren weer bezig met de WW. Ik kon via calorieen tellen er maar niet achter komen, of ik nu voldoende at of niet. Blijkbaar niet, want ik blijf aankomen, sinds ik het aantal calorieen heb verhoogd.

En toch doe ik niet echt iets geks of zo. Ik blijf wel op dieet. Ik heb gisteren het eetdagboek van de site vergeleken met het puntensysteem en nu snap ik wel dat ik aankom. Ik mag 18 punten op een dag hebben en ik nam er nog geen 14. 18 Punten komt overeen met 1200 calorieen in plaats van 900. Mijn lichaam moet nu waarschijnlijk weer wennen aan die meerdere calorieen voor mijn gewicht weer naar beneden gaat.

Nou ja, ik gun mijn lichaam die tijd gewoon en dan zal het op een gegeven moment heus wel weer beter gaan. Ik blijf gewoon doorzetten.

Met Luna gaat het gelukkig alweer een stukje beter. Gisteren toen ik haar uit bedje haalde, was ze helemaal slap en hangerig. Ze had ondertemperatuur en haar lipjes en handjes waren blauw. Ik kon op stel en sprong bij de dokter terecht en nu blijkt dat ze een buikgriepje heeft. Hoe lang het ging duren, wist de dokter niet te vertellen. Het kon vandaag over zijn, maar het kon ook nog wel twee weken aanhouden. Nou, gisterenmiddag zat ze alweer lekker te spelen hoor. Oké, ze heeft erg veel geslapen, maar dat doet iedereen die ziek is. Het valt gelukkig weer mee en ik hoef vandaag dus geen vrij te nemen.

Verder heb ik weinig nieuws....ik ga eens even in jullie dagboekjes bladeren.

:bye:


Nanda

January 19, 2006 om 01:30
ah das altijd zo rot als die kleintjes niet lekker zijn :koorts:, wel fijn dat ze dan veel geslapen heeft.

Hopenlijk gaat jet werken nu je de WW doet, je lichaam zal inderdaad weer moeten wennen aan de aanvoer van calo´s, maar als je blijft bewegen en het zo volhoudt komt het vast wel goed.

Ik heb me gister goed gedragen, maar of het genoeg is om de snackattack te verwerken...geen idee. Morgen zullen we het weten.
Ik verwacht er niet teveel van...:weegschaalrose:

ik heb verder ook weingi nieuws, heb gister weer college gehad en ik moet dit weekend hard aan de studie, want afgelopen week heb ik door dat gezellige weekendje niet zoveel gedaan. Komt vast wel goed. verder ga ik lekker veel slapen...want gisteravond was het weer half 12...en das echt te laat.

werkze en misschien tot later
:lieveheersbeestje: Suus
January 19, 2006 om 03:52
Hoi Nanda,

Vervelend voor je zeg, dat je dochter zo ziek is. Sterkte hiermee!
De 900 kcal die je at zijn idd heel weining, waarschijnlijk is je lichaam gewoon op spaarstand gegaan en is je stofwisseling heeeeeeeel hard gedaald. Als ik je een tip mag geven: eet iedere middag een handje noten (ong. 20 a 30 gr.). Hier zitten vrij veel kcal in, maar de vetten die erin zitten helpen je stofwisseling te verhogen. Bij mij heeft het heel erg geholpen. Ik eet nu nog te weining (1600 kcal per dag) en ben het langzaam aan het verhogen naar de 2000, wat ik gem. op een dag moet eten.
Succes!
groetjes,
Irene
January 19, 2006 om 04:50
het is inderdaad balen als je zo je best doet, maar je valt niet af. Ik heb dat van de zomer tenslotte 4 maanden gehad. Ineens went je lichaam eraan en ga je vanzelf weer afvallen. Misschien komt het ook omdat je niet mega dik bent...dus je hoeftniet zoveel kwijt :D

vanaf volgende week zit ik 2 dagen op de vestiging naast schiphol, denk dat ik in ga voeren dat als ik daar ben ik tussen de middag een rondje loop. Al mijn gezellige lunch vriendinnen zitten namelijk op de andere vestiging in Amsterdam...daar blijf ik ook nog wel 2 dagen, maar baal er wel van hoor.
maar ach schiphol is wel 15 minuten dichterbij huis (enkele reis)

:lieveheersbeestje: Suus
January 19, 2006 om 05:47
:rondje: van de zaak hahaha

mijn baas is er lekker niet vandaag, dus ik kan iets makkelijker berichten dan anders...lekker hoor als je een dag niet op je vingers gekeken wordt.
vandaag ga ik weer eens lekker vroeg naar huis, net over half 4 denk ik, kan ik op de terugweg gelijk even langs de supermarkt rijden om groente te halen.

collega van mij had echt nog iets heftigs joh. dinsdagavond reed hij naar huis..en toen werd hij ingehaald (op een 2 baans weg) die auto raakte voor zijn neus in een spin en belande ondersteboven in de sloot. Toevallig was er een trekker in de buurt en die heeft de auto uit de sloot getrokken, zodat ze de vrouw uit de auto konden halen, maar die was bewusteloos. De vrouw had met haar hoofd in het water gehangen en had dus allemaal troep in haar mond (en later bleek ook in haar longen) en ze had een hartaanval gehad. Mijn collega heeft haar beademd tot de ambulance er was. Die hebben gedefibileert en de vrouw is onder politie escorte naar het ziekenhuis gebracht. Gistermiddag is de vrouw overleden...echt zo afschuwelijk.
als ik er aan denk krijg ik helemaal de rillingen.

sorry dat ik je hier mee opzadel, maar moest het even kwijt.

verder gaat het goed hier. Heb wel onwijze honger, maar moet nog 3 kwartier wachten voor we gaan lunchen...:lekker:

hoe gaat het op werk?

:lieveheersbeestje: Suus
January 19, 2006 om 05:58
nou ik zit niet echt in de buurt van de winkels hoor. Das misschien maar beter ook :moneymoneymoney:

het zit op schiphol Rijk....zeg maar het bedrijventerrein.
anders had ik me helemaal arm geshopt :D

ik vind vliegen ook heerlijk, en natuurlijk moet je dan ook even shoppen, maar meestal doe ik dat op de terugweg, omdat alles dan goedkoper is.

ach en jaloers zijn op mij...weet wat je zegt. 100 km van je werk wonen is niet iets om jaloers op te zijn hoor....:hehe:

nog een half uurtje dan gaan we lunchen, maar ikheb echt zooooooon honger :trek:
January 19, 2006 om 06:22
mijn moeder is inderdaad ook bij BHV en die hoor ik ook altijd over die cursussen e.d.

die collega van mij heeft ook zijn EHBO diploma, maar ik zou niet weten wa tik moest doen.
Waarschijnlijk niets omdat ik het niet officieel kan...maar ja je kunt het altijd proberen als die persoon anders toch al dood gaat.
die collega is gister ook gelijk naar huis gegaan.

hij had dinsdagavond na het ongeluk nog wel bij de brandweer zo´n nabespreking gehad....dus hij had het best al verwerkt.

ik ga over 10 minuten lunchen...lekker yoghurtje, kiwi, melk en misschien neem ik nog wel een bakkie sla.
voor vanmiddag heb ik dan nog een appeltje.als ik erge trek krijg haal ik ook wel eens een fanta light ofzo. Dan heb je namelijk wel een ander smaakje.

wel gezellig hoor als we weer zo kunnen berichten (+)
January 19, 2006 om 07:46
lekker juist een bammtje kaas. als je er dan ook nog augurk bij neemt is het helemaal top en zeker ook omdat de zuren in augurk het vet van de kaas sneller doen verbranden (hoorde ik laatst)

heb je al een light kaas geproefd, ik vind dat ook niet echt vie shoor. je moet alleen even kijken welk merk je neemt, want dat verschilt best

ik heb net ook gelunched heb nog sla erbij genomen...:lekker:
January 19, 2006 om 09:26
ohe nee :zweep: en zeker ook nog sausje erbij genomen :stom:

ik loop altijd hard aan dat gedeelte voorbij :D
January 19, 2006 om 16:09
super fijn zeg dat je het zo op kunt vangen.
ik snap het helemaal hoor, ik heb ook wel een tijdje WW gedaan...dus ben bekend met de materie :D

ik ben inderdaad vroeg naar huis gegaan, maar het was nogal druk onderweg en ik ben gelijk even langs de supermarkt gereden om groenten te halen. Vanavond hebben we sperzieboontjes op en morgen eten we koolraap.

Ik heb al gesport en daarna heb ik mijn mooie (kerst)stukken (eindelijk) uit elkaar gehaald...moest de lampjes en ballen er nog uithalen, maar ik had er gewoon nog geen tijd voor gehad. daarna kon ik gelijk het hele huis schoon maken, want alles zat onder de takken en glitters....nu even lekker op de bank mijn dagboekje invullen.

fijne avond

:lieveheersbeestje:Suus
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan