Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 19, 2006

Rapunsel woog op het moment van schrijven 77.50 kg (bmi: 23.14).

Hallo allemaal,
Ben op de goede weg, deze week al twee x wezen sporten en ga vanavond weer.
Vanavond power-plate en een uurtje body-combat. Heerlijk. En zeker toen ik vanochtend op de weegschaal stond, weer een halve kilo eraf:goteam:
Gelukkig heb ik veel steun van mijn vriendin die in juli gaat trouwen, ook zij wil er een kilo of 5 vanaf hebben. Samen stimuleren we elkaar:braaf:
Maar deze site stimuleerd ook ontzettend!!!!!Alles wat ik van jullie lees, dat stimuleert ook en zeker als je elkaar een :hartje: onder de riem kan steken. En ook als er mensen afvallen dan gaat er bij mij ook een lampje branden van; dat wil ik ook.
Efin ik ben op de goede weg en hoop het vol te kunnen houden. Samen staan we sterk

liefs rapunsel:vlinder:

:tipdag:

Eet ongeveer 6 x per dag kleine hoeveelheden, en drink ieder uur een glas water, dit voorkomt snaaien(tenminste bij mij). Heb je geen zin in water, drink lekkere zonnatura,ideaal gewicht thee, lekker en verantwoord.(+) (+) (+) (+)

January 20, 2006 om 04:10
Hoi!

Tja, die snaaibuien... Ik hadc er nooit echt last van, maar sinds ik niet meer rook is alles in mijn lijf en mijn hoofd een beetje geklutst; mijn spijsvertering, mijn eetpatroon, mijn snoepbehoefte.... Maar goed, ik ben van die peuken af, das het belangrijkste! De rest komt ook wel weer goed!

Lekker dat je zo aan het sporten bent. Gisteren is het er bij mij weer niet van gekomen, maar ik ga straks zeker weten! Eerst even mijn auto van binnen en vanbuiten schoonmaken, die stinkt nog steeds naar de peuken terwijl er al bijna 3 weken niet meer in gerookt wordt!

Heerlijk dat ik die nu ook schoon kan houden!

Succes met sporten en de lijn!

Annemiek.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan