Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 19, 2006

Essie82 woog op het moment van schrijven 86.60 kg (bmi: 30.68).

essie = happy! *O*

Zou wel van de daken willen schreeuwen hoe lekker ik me voel. 4,5 kilo lichter. 4,5 pakken suiker, denk ik dan maar (klinkt vies eigenlijk)

Mijn broeken zitten al veel lekkerder en vanmorgen heb ik zonder moeite 60 baantjes gezwommen! Morgen ga ik weer en dan als beloning lekker onder de zonnebank.

En nu dus dit succesgevoel vast zien te houden, zodat het blijft lukken. Ik merk wel dat de zin in lekker snaaien langzaam toeneemt.

De 85 komt steeds dichterbij, en dan ben ik al op 1/3 van de rit. Weet ook wel dat het straks veel langzamer gaat maar dat geeft niet.... het is nog lang geen zomer!

Groetjes,

Esther

January 20, 2006 om 15:20
Hey Esther!

Je gaat nog steeds super, zie ik! Knap hoor! Een goed begin, is het halve werk.

En? Heb jij je sportidentiteit ondertussen ook gevonden? Is de sportschool leuk? Je moet maar zo denken, alle uurtjes die je in de sportschool doorbrengt (of uberhaupt bewegend) heb je geen tijd om te snaaien of er aan te denken. Daarbij levert lichaamsbeweging ook nog eens extra energieverbruik op. Dus dat is dubbel resultaat!! Mooi he?

Wat goed trouwens dat jij jezelf beloond met een zonnebankje en zo. Er zijn er genoeg die zichzelf belonen met een Bossche Bol of zo. O ja, over die snaaidrang. Als dat nou heel erg wordt, gun jezelf dan een keer iets waarin je al een tijd hele erge zin hebt. Doe dat op een dag waarop je flink gesport hebt en eet het in plaats van een boterham of maaltijd, afhankelijk van hoe veel het is. Dan richt het heel waarschijnlijk geen weegschaalschade aan en heb je toch je behoefte vervult. Misschien is dit een tip voor je?

Enne, laat de moed niet zakken hoor! Denk aan je bikini!

:dag:
Lotus
January 22, 2006 om 16:39
Hey Essie, zie ik nu goed dat jij in december op wintersport geweest bent in Mayrhofen????

:dag:
Lotus
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan