Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 19, 2006

Bentley woog op het moment van schrijven 68.20 kg (bmi: 26.98).

:robbie::robbie::robbie::robbie:

Zo de eerste werkdag zit erop. Heb gisteren weer 8,99 km gelopen dat is wel het voordeel van mijn baan. Ben gisteren met barstende hoofdpijn thuis gekomen, dus snel mijn bed in met een kop kamillethee. Begin er langzaam de balen van te krijgen, zit top in mijn vel maar mijn lichaam werkt niet echt mee op het moment. :nietgoed:

Maar zoals ik al zei, de kop is eraf en maandag ben ik weer heerlijk vrij. Gertjan heeft een snipperdag genomen. weet nog niet wat we gaan doen, maar in elk geval uiteten zie hij. Het is leuk om te zien hoe iemand die je net kent je steunt en achter je staat in wat je doet. Hij vroeg: " kan je het je met je dieet veroorloven om maandag uit te gaan eten"? Ondanks dat ik het idee heb dat hij het niet nodig vindt dat ik afval, geeft me dit wel een heel goed gevoel. :smileymethartjes:

Zoals jullie wel begrepen hebben, begint het erop te lijken dat we het heel goed samen kunnen vinden, en ondanks dat ik nog steeds voorzichtig ben, heb ik het gevoel dat ik er steeds meer voor open begin te staan. Ik geniet intens van alle aandacht die ik krijg. :ochtendgymastiek:

Wens jullie een top dag met veel gezonde dingen,

Liefs Esther :roos:

January 19, 2006 om 08:59
Hoi lieve meid! :beer:

Nou het heerst een beetje die hoofdpijn Fred en ik hebben er ook last van, en meer om ons heen, ben er ook gevoelsmatig verkouden bij! :yinyang:

Wat heerlijk zeg, zo iemand gevonden dat zo lekker klikt heerlijk meid! :roos:
En dat medeleven en begrip voor het lijntje tjonge jonge bof kont!
Je moet wel voor het geluk open staan maar voorzichtig aan hoor, kan geen kwaad!

Wat dat weegding betreft dat komt van het weekend wel, moet ook aan de wand gemaakt dus heb ik Fredje nodig, en die heeft het nog al druk op het werk, dus als het avond is een beetje rust gunnen.
Hoor wie het zegt, ik ben nog steeds moe van de verjaardag, pas ook nog op de kleintjes, dus kom niet echt tot rust!

Vele groetjes van Netty. :kiss:
January 19, 2006 om 11:42
Hoi Esther,je hebt gelijk hoor dat is echt niet te betalen om iedere dag wat te laten brengen,natuurlijk moet er gewoon een magnetron komen(zo duur zijn die toch niet meer)

Lekker genieten hoor van het samen zijn en het verliefd zijn,hoewel je dan ook weer niet te afhankelijk wil zijn van de ander maar,maarja dat is liefde he?Uit je dagboek begrijp ik dat waarschijnlijk (meer dan eens)teleurgesteld bent.

Sucses weer groetjes Yola:bloem:
January 20, 2006 om 04:00
Hoi! Esther!

Thanx voor het recept! Het klinkt echt heerlijk! Ik heb hem in mijn receptrenboek genotterd en ga hem zeker een keer maken. Alleen wel een keer met een gelegenheid, want als ik hem zomaar maak, weet ik zeker dat dat ding helemaal door mij alleen genuttigd wordt. En das natuurlijk niet de bedoeling!

Super dat het zo leuk is met gertjan en wat heerlijk dat ie met je (lijn) meedenkt! Geniet er maar lekker van. En je doet het allemaal rustig aan en neemt volgens mij alleen weloverwogen beslissingen! Dus volgens mij kan het niet misgaan!

Maar het allerbelangrijkste; geniet ervan!

Liefs Annemiek!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan