Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 19, 2006

Inge75 woog op het moment van schrijven 94.00 kg (bmi: 32.91).

Hoi allemaal,

Ben gisteren wezen sporten voor het eerst sinds tijden. WAs me dat even :zweten:
Dan kom je er ook echt achter waarom je besloten hebt om te gaan lijnen.Mijn buik zat echte ernstig in de weg, bepaalde oefeningen kon ik daardoor niet zo goed uitvoeren. Nou hoop ik dat ik volgende week al wat meer ben afgevallen en dat ik het dan steeds meer ga merken.

Een keer in de week ga ik naar yogalates en ik heb me voorgenomen om ook nog een keer in de week wat anders te gaan doen. Hardlopen of zwemmen. Dingen die ik kan doen op het tijdstip dat ik het wil. Dat is dan natuurlijk gelijk weer heel trikkie, want meestal ga ik het dan juist niet doen.

Met het lijnen gaat het ook nog niet. Het beginnen is altijd zo moeilijk. Dan hou ik me er ´s ochtends harstikke goed aan, ´s middags wordt het al minder en ´s avonds is het een ramp.
De afgelopen paar dagen wel rustiger aan gedaan dan voorheen en dat resulteert dan in een halve kilo in twee dagen.:weegschaalrose:

:party:

Vanmiddag ga ik samen met mijn man naar een info middag voor de school van mijn dochter. Nog ongeveer twee maandjes en dan gaat ze naar de basisschool. Ik ben heel erg benieuwd hoe het daar is en hoe haar juf zal zijn. Spannend!
Vandaag op mijn werk hier lekker vrij voor gekregen. Heeft wel wat moeite gekost, maar goed dat heb je overal wel denk ik.

Ik heb mezelf tot doel gesteld om 31 januari (over twaalf dagen ;)
om dan terug te zijn op 92 kilo.

Dus nog :kg::kg: te gaan.

Groetjes Inge75

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan