Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 19, 2006

BlackWitch woog op het moment van schrijven 105.80 kg (bmi: 35.76).

:bloem: Hey iedereen :bloem:

Gisteren is het er echt niet van gekomen om in jullie dagboeken te reageren, dus ik doe vandaag men best om bij iedereen een berichtje achter te laten. Wou gisteren maar niet lukken ik had een beetje last van zenuwen :argh: en kon aan niks anders denken dan die zenuwen. Pfff !! Even moeilijk moment want als ik zenuwachtig ben kan je me meestal in de snoepenkast terugvinden. Maar ben binnen de perken gebleven en alleen enkele light snoepjes genomen. Waar ik ongeloofelijk lang me in men mond gezeten heb om er toch maar zo lang mogelijk geniet van te hebben.

Maar vandaag is dus gebleken dat ik nergens zenuwen voor hoefde te hebben.
K had dus deze morgen medische proeven , waar ik echt moest voor slagen om men nieuwe job te kunnen uitvoeren.
Ik deze morgen de tram op ( ergernis voor het te smalle zitje), op naar gent, waar ik dan even heb moeten zoeken om de juiste plaats te vinden , wat dan weer bevorderlijk was voor het calorieën verbranden aangezien ik me nogal veel miswandeld heb, dus ergernis van tram weggewerkt.
Nu de medische testen gingen nogal ver, maar men gewicht was dus helemaal geen probleem, hoewel de dokter me wel aangeraden heeft om toch maar te proberen onder de 30 te raken met men BMI. Kortweg mijn zenuwen die waren echt nergens voor nodig. Ik was geslaagd voor men medische proeven dus ik praktisch al dansend naar buiten.
Dan terug naar de andere kant van de stad met de tram alweer, waar ik deze keer gewoon ben blijven rechtstaan aangezien ik me niet wou ergeren. Toch een halte te vroeg afgestapt zodat ik toch nog wat meer afstapte vandaag. Liep op wolkjes dus was echt een makkie. Dan voor de ganse papierwinkel in orde te brengen zelfs de trap genomen ( oooh wat ben ik fier op mezelf)
Nu daar kreeg ik nieuwe papieren voor men gratis abbonnement bij de busdienst, waarvoor ik alweer naar een andere kant van de stad moest. En aangezien ik op de bureau een schokkend vriendelijk onthaal had gekregen,liep ik dus op nog grotere wolkjes en te voet naar andere kant van de stad gegaan(Ondertussen iedereen opbellend dat ik de job heb)
Nu had ondertussen wel wat zin in :waterdrinken: dus vlug winkel binnen waar ik om mezelf te belonen een niet zo ongezond gezond broodje heb gekocht.
Papieren in orde gebracht en dan vlug nog even de hema binnen, daar aan de kassa een onweerstaanbare drang om een koekje te kopen ( het koekje lag daar zo te lachen naar mij en fluisterde Saar, koop me ; koop me) Nu heb het dus gekocht maar nog niet opgegeten. Tuurlijk ook nog enkele andere dingen gekocht die ik wel kan gebruiken.

En voila nu ben ik terug thuis, helemaal ontspannen en tevreden. Vanaf 1 februari elke dag naar stad , dus zal men beweging wel hebben.

Nu maar hopen dat dat koekje niet begint te roepen

Liefs
:elfjuh: Black Witch :elfjuh:

January 19, 2006 om 12:27
Hallo

Gefeliciteerd met de goede resultaten bij de dokter!
Waarom raad hij je aan niet in bmi te zakkken onder de 30?

Je bent in elk geval super bezig met dieeeten echt knap, je verliest zeer snel gewicht!

Ik probeer ook erg mijn best te doen en kijk niet naar koekjes want....:help: ik blijf nooit bij eentje wanneer ik het geproeft heb...
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan