Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 19, 2006

Aditi woog op het moment van schrijven 63.60 kg (bmi: 24.84).

Hé iedereen,

Wat een drukke dag gisteren. Zelfs geen tijd gehad om hier iets te schrijven, mijn eetdagboek bij te vullen, laat staan jullie dagboekjes te lezen.

's Ochtends moest ik naar de dokter, maar met de fiets. Mijn ventje was met de auto gaan werken, dus zat er niks anders op. De dokter heeft bovendien het gezellige idee gehad om boven op een berg te gaan wonen. Ik kwam daar dus helemaal bezweet toe. Hij zei dat het niet erg was en dat de mensen die met de fiets komen en nog leven als ze toekomen nog redelijk gezond zijn :D Bij de dokter zelf was het verder niet zo fijn, maar dat vertel ik later misschien nog wel eens. Daarna terug naar huis. Dat was geweldig, want het ging de hele tijd bergaf. Alleen had ik nu een platte band. Geen fietspomp bij, dus heb ik maar gedaan alsof ik het niet gevoeld heb. Ik weet het, niet zo goed, maar ik ging echt niet helemaal te voet naar huis lopen.

's Middags snel gegeten, een stuk van de afwas gedaan en dan de trein genomen naar mijn loopbaanbegeleiding in Leuven. Daar weer een uurtje over mezelf getaterd (nog altijd even vreemd) en dan snel snel terug naar de trein. Ik moest om 18u30 terug in het station zijn want mijn vriendinnetjes kwamen me daar ophalen.

's Avonds dus met de vriendinnetjes op stap naar het concert van Natalia en The Pointer Sisters in het Sportpaleis in Antwerpen. Het was erg leuk en ze hebben ons
zelfs aan het dansen gekregen. Dat was dan weer wel wat zweterig, maar waarschijnlijk heel erg goed voor de calorieverbranding.

's Nachts pas heel laat thuis en direct in mijn bedje gedoken. Ik was heeeeel erg moe. En ik heb vanochtend dan ook lekker uitgeslapen. :)

Aditi

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan