Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 19, 2006

Incz woog op het moment van schrijven 80.00 kg (bmi: 27.36).

:hi:

Ik voel me al weer een ietsje beter. Ik denk dat het idd alleen de :pannenkoeken: zijn geweest en hopelijk blijft dus een griepje uit...

Ben gister dus alleen niet wezen sporten omdat ik nog hoofdpijn had. Vandaag al wel weer redelijk normaal kunnen eten tot nu toe, zal even zien hoe het met het avondeten gaat.

Ben vanmorgen toch weer op de :weegschaalrose: gaan staan. Ja, ik weet het, je moet het eigenlijk niet te vaak doen. Maar vanmorgen was het een fijn getal... Maar ik heb besloten het toch hier niet in te vullen... He...jammer, maar als het goed is moet ik dat gewoon maandag ook nog steeds wegen.... Gek he, dat je zoveel kunt schommelen in 2 dagen tijd. Is natuurlijk vocht... maar dan nog.
De 'balansdag' is dus tot nu toe wel goed uitgevallen. Hihi, ik kon ook niet meer eten, want ik voelde me beroerd.... dus mijn lichaam heeft zich even kunnen herstellen. Vanavond wordt het misschien ook alleen maar een erwtensoepje van de unox (ik dacht trouwens dat die megavet was, maar dat is dus niet zo... ) en misschien een broodje erbij. Ik heb mn fruitje voor vandaag al wel weer op :D

Dames, ik moet toch mezelf maar weer eens aan het werk zetten en ik kom dus pas dit weekend weer in jullie dagboekjes schrijven.... :sorry:
Misschien dat het me vrijdag ook nog even lukt trouwens.

Heel veel succes komende week

Liefs Izzy
:bye:

Deze pagina is al meer dan vier weken geleden aangemaakt.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan