Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Thursday, January 19, 2006

WendyXL woog op het moment van schrijven 157.30 kg (bmi: 50.78).

Hallo meiden,

Het lukt niet echt lekker...gisteren de culinaire rondleiding gehad, voorgerecht salades (beetje van alles genomen) hoofdgerecht nasi en sate (5 kleine stukjes sate genomen en 1 schep nasi). Ik vond het niet eens lekker!

Resultaat : plus 8 ons op de weegschaal vanmorgen...:( ...het eten was het niet waard en ik snap niet dat ik dan zoveel aankom.

Morgenochtend heb ik mijn sollicitatiegesprek, vanmiddag zat ik voor te bereiden en heb ik vier WW cakejes gegeten! Ik had de WW cakejes gekocht maar bijna alweer vergeten waar ze lagen. Vanmiddag vond ik ze weer en ze waren al een week over datum dus maar open gemaakt om ÉÉN cakeje te eten...jaja...:duh:..lekker slim dus!
Vanavond heerlijke macaroni gemaakt en daar ook nog eens een bord vol van op...tjee zeg ik waar ben ik mee bezig!

Vanavond kan ik niet sporten helaas dus dat schiet er ook al bij in. Hoe
moet dat verder met mij?

Mijn doel van -40 op 4 febr. ga ik verleggen naar de eerste weegavond ná 4 februari en dat is 8 februari.

Meiden, morgen weer een nieuwe start, ik ga er dan gewoon weer voor :vlinder: !

PS willen jullie morgen voor mij duimen?

Liefs, :beer:
Wendy

January 19, 2006 om 13:40
Hoi Wendy,
Die 8 ons gaan er zo weer af hoor als je er nu hard tegen aan gaat. En die sollicitatie zal ook wel lukken hoor. Ik zal voor je duimen.
liefs Anna
January 19, 2006 om 15:29
o,wat herkenbaar is jouw verhaal,balen dat je dan gelijk weer afgestraft wordt,ik ga na zo'n uitbarsting nooit de volgende dag op de schaal staan,want bej ik dan niet aangekomen van het eten is het wel van de schulgevoelens,sterkte ik volg ook volgens de ww meth.groetjes
January 20, 2006 om 04:32
Hoi Wen!

Je zit NU in je sollicitatiegesprek en ik denk aan je!

Wat je snaaibuien betreft; ik weet zo goed wat je voelt....ik had het ook weer. Dat soort buien duurt één of twee dagen en je kunt eigenlijk niet anders dan je er aan over geven. Die drang is toch niet te beheersen, want je ook doet. Je MOET gewoon zoetigheid. En waar je normaal gesproken genoeg hebt aan één of twee koeken, stukken chocola of wat dan ook...op dit soort momenten gaat het niet om de smaak, of honger of trek......het moet gewoon zo snel mogelijk naar binnen geslagen worden. Op het moment dat je het doet weet je dat het slecht is, maar je gaat toch door. Het heed=ft niets met eten of snoepen te maken...het is echt snaaien, vreten, stouwen....geef het maar een naampje. Het zit in je hoofd!

En weet je wat het is.....ik voel zo'n bui van te voren aankomen. 's ochtends met het ontbijt voel ik het al, dan heb ik overal trek in. Als ik me al tot de lunch groot hou, is het al heel wat. Maar het gaat mis, en goed ook. Dat kan niet anders. Ik MOET eten.

Ik voel me dan zo misselijk, schuldig, volgevreten, slap, ellendig en alles..... Maar toch, ik kan niet stoppen! Dan denk ik dat ik echt een eetprobleem heb. Op dat moment heb ik dat ook, dan denk ik net als jij ook aan overgeven.... Gelukkig doe ik dat niet, want dan heb je pas echt een probleem. Ik baal als een stekker als de weegschaal na zo'n avontuur weer een kilo ofzo mee aangeeft, maar ik weet dat ik over het algemeen weln sterker ben dan het eten en snoepen. Ik kan weer gewoon afvallen'door de dagen en weken er na wel verstandig te doen

En jij kan het nog beter dan ik. Als jij dit soort aanvallen hebt, is het vaak op donderdag. De dag na je weegavond. Dan heb je weer dagen zó streng gedaan, altijd met goed resultaat, dan is de spanning er weer even af en dan heb je het even niet meer onder controle. Dat geeft dus echt niet; lekker jezelf even laten gaan. Tuurlijk is het zonde, maar als je er niet aan toegeeft, gaat het gevoel niet weg! En de dag erna beginnen we inderdaad weer met een schone lei!

En die -40 voor de 8ste? Dat ga je niet proberen, dat ga je doen. Als je iets probeert, mag het mislukken, als je iets gaat doen is het een feit. En dat is het; je weegdag na de 4e zit jij op -40. Ik twijfel daar echt niet aan, zelfs als je nog een keer zo'n snaaiaanval krijgt, die -40 staat de 8ste op de kaart!

Pfff...wat een lang verhaal heb ik er van gemaakt, maar ik begrijp zo goed hoe je je gisteren voelde, ik hoop dat ik het een beetje goed verwoord heb! Verder ben ik hééééééél erg benieuwd hoe je gesprek is gegaan. Hopelijk hoor je direct dat je de leuke baan hjebt gekregen en laten ze je niet nog tijden in spanning zitten, zoals het meestal gaat...pff!

Heel veel liefs
:knuffel: Annemiek
January 20, 2006 om 07:44
Hoi Wen,
Balen joh,dat het ff niet lekker gaat.Maar je bent al zoveel afgevallen en je moet ook nog zoveel ik begrijp wel dat je het dan af en toe niet hebt.

Maar vandaag pik je het weer gewoon op en gaat het weer helemaal goed komen.

Groetjes Yola:bloem:
January 20, 2006 om 10:21
En??? Hoe is het gegaan vanmorgen?
Hopelijk heeft de suiker uit de cakejes je voldoende energie gegeven :P

Tja, de boog kan ook niet altijd gespannen staan, daarom krijg je eetbuien en inderdaad is het dat vaak niet eens waard. Want geniet je nou werkelijk zoveel meer van vier stuks ipv een.... Kijk jij wel eens naar de voedingstabllen op die WW spullen? Het is me hier in de supermarkt opgevallen dat er veel meer calorien in zitten dan in normale light producten en dan ook nog eens twee keer zo duur zijn. Met de jam scheelde het zelfs wel 10 keer, de calorien bedoel ik dan.
Maar wellicht is het makkelijk punten tellen.... toch blijft het een commerciele aangelegenheid....

In ieder geval heel veel succes met de afloop van het gesprek en een heel fijn weekend :dag:
January 20, 2006 om 10:43
Hoi Wendy,

Ik volg je al een tijdje, dus ik dacht ik doe maar eens een berichtje.

Complimenten voor de strijd die je al geleverd hebt! Bijna 40 kg! :super!: Dat is echt heel veel! Ik vind het leuk om je te volgen omdat jij in het totaal ook echt veel wil afvallen en dat je dat ook doet met de WW. Ik ook namelijk.

Ik zie dat je telkens alle tegenslagen weer te boven komt en dat je lijntje vrolijk blijft dalen. Dat lukt nu vast ook weer. Zet m op!

:dag:
Lotus
January 21, 2006 om 02:53
Hoi, Wendy
Kom op he je haalt je doel wel op 4 februari
Je doet het zo goed dit gaat je ook lukken hoor.
Een hele goede lijnweek.
Carolien :wave:
January 21, 2006 om 05:53
Je moet onthouden dat je eerste doel was om op je eigen verjaardag -40 te zijn afgevallen. Als je dat haalt is het helemaal geweldig, dus het is niet erg om het nu een weekje uit te stellen!
Jammer dat je zoveel veleidingen om je heen had, dan moet je ook wel erg sterk zijn.
Hoe is je sollicitatie gegaan?

Hier alles okee, ik heb spieren ontwikkeld! Hihi, dat denk ik, want ik heb goed mijn best gedaan en ben 'maar' 3 ons afgevallen. Tarake moet dus bij jou aan de gang denk ik! Of marjonijn moet met een klapper komen....

:vlinder:
Lilian.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan