Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, January 20, 2006

Chucky woog op het moment van schrijven 80.00 kg (bmi: 28.01).


January 20, 2006 om 22:23
tjonge ik wilde je net ook een fijn weekend wensen toen ik stuiterde op je verhaal..Jeetje zeg dan denk je dat je met de nederlandse gezondheidszorg goed af bent niet dus.
Ik hoop dat je nu snel af bent van die vervelende hoofdpijnen.
doe maar lekker rustig aan en geniet van je weekend.

groetjes Jytte
January 21, 2006 om 04:58
nou chuck..... aller eerst sterkte met die koppijn van je en natuurlijk je bloed druk maar met de drank zal het wel zo weer op peil zijn..... :aangeschoten:
zoals je kunt zien ben ook IK afgevallen....... :schommel: tis niet veel maar ja ik wist ook ja niet wat ik voor die tijd woog omdat mijn geweldige :weegschaalrose: de geest had gegeven...... maar nu is er dus weer een begin en ik denk dat er volgende week wel weer wat "meer"af is (laten we het hopen).........

dit was het eerst de ballen marga :metdedeurslaan:
January 21, 2006 om 05:22
Heey Chucky; hoe kan ik bij jullie kliko clubje komen dan? Ik zie nergens een ding waarop ik kan klikken. Heb ik weer. Ik was vanmorgen ALWEER 3 ons kwijt; het gaat snel, al 7 ons in drie dagen. Dat schiet tenminste op. Volhouden dus maar. Groetjes! Lydia uut Drenthe
January 21, 2006 om 07:17
Hoi Hoi

Als je boven aan de site van valtaf op clubs klikt.....dan de kliko's uut grunn...
Onderaan kun je je aanmelden als nieuw lid :)

Groetjes Gerda :bye:
January 25, 2006 om 10:23
Yep, ik weeg me elke dag. Ik heb me wel eens om de dag gewogen, maar ik merk dat ik dit prettiger vind. Merk nu meer waar de schommelingen aan liggen.

Groetjes
josé
January 26, 2006 om 03:09
Goedemorgen, dank je voor je berichtje. Ja heb zeker een stok achter de deur en inderdaad door een hond ga je meer wandelen, en pups mogen in het begin niet langer als 10 minuten lopen maar daarna wordt er zeker meer gewandeld. Wij gaan kijken naar een ruw harige teckel. Dit ras wil mijn vriendje al jaren hebben en ik heb daar geen problemen mee. ff afwachten of het wat is zaterdag en anders wachten we gewoon nog ff.

Kan me trouwens vooorstellen dat je ff flink boos was op je dokter.Hoge bloeddruk is levens gevaarlijk. Jij ook een fijn weekend.

Groetjes Joy
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan