Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, January 21, 2006

Nog10kilo woog op het moment van schrijven 85.00 kg (bmi: 26.23).

Mogge allemaal!

Vandaag werken, dus hou het kort! Heb het erg moeilijk op het moment; denk de hele dag aan eten. Lijkt wel een obsessie aan het worden.... Pfff!

Lees meer daar over in mijn nieuwe column "Van verslaving naar obsessie" op Dieetgoeroe!

Vanavond lekker thuis voor de buis en morgen heeft Sjaak een proefvliegles! Eigenlijk wil ik helemaal niet mee, maar ik zei tegen Sjaak vanmorgen: "Kunnen beter samen neerstorten, dan jij alleen!" Hahahaha!

Morgen meer nieuws!

Liefs en fijn weekend allemaal!
:kus2: Annemiek

January 21, 2006 om 04:50
Hey meis,

kom op het, ik weet dat je het kan hoor. Lekker veel andere afleiding zoeken als je aan eten denkt, en anders zet een bakje radijs of zo op het aanrecht waar je lekker van gaat snoepen. Dat kan zeer zeker geen kwaad.
Ik moet ook gaan werken, dus lees je colmn later.

Heel veel succes, en ik hou je in de gaten hoor!

:roos: Esther
January 21, 2006 om 07:20
Goedemiddag A-M:coco: (leuk hé die smilies).

Erg hé, dat je de hele dag aan eten denkt, dat doe ik ook en aan de weegschaal. Wil met het liefst de hele dag door wegen.
Probeer je te storten op je werk, dat helpt wel een beetje.Dan heb je geen andere dingen aan je hoofd(werk je in een supermarkt)? Ben net thuis uit mijn werk, ik werk wel in een supermarkt. Mijn functie is daar ass.hoofdcassiére. Voordat ik zwanger raakte van mijn 1e (6,5 jaar geleden) was ik hoofdcassiére. Het is nu een leuk baantje voor 20 uur in de week. wat ik mooi kan combineren met mijn twee meisjes en mijn man.

Duzzzzzzz 1e vliegles:pf: als ik op een stoel sta heb ik al hoogtevrees, heb jij daar geen last van? Lijkt me wel super, maar zou het nooit durven. In een gewoon vliegtuig wel, daar ben ik wel in geweest. Maar ik neem aan dat je 1e vliegles niet in een grote 747 is,haha:P

Wil je nog bedanken voor je reaktie. Heb je je auto nog geurvrij kunnen maken.
Veel suc6 met alles en nog een fijn weekend.En :vertel:hoe het morgen is gegaan.

Groetjes van rapunsel:tulpje:
January 21, 2006 om 10:17
Ga jij maar lekker mee vlieglessen met Sjaak, dan weet ik zeker dat je eetobsessie verdwenen is als sneeuw voor de zon! Hahaha! Ik heb ook eens met zo'n vliegles op de achterbank gezeten en dat kan ik me nog herinneren als de dag van vandaag! In geuren en kleuren! Hahaha!

:dag:
Lotus
January 21, 2006 om 10:36
Hallo daar lieve Annemiek,

Dank je wel dank je wel voor het duimen en aan mij denken gisteren!! Wat leuk dat je mij mailde tijdens het gesprek! Het heeft echt geholpen, het gesprek ging wel goed vond ik en ik voelde mij ook sterk, ik kon op alle vragen een goed antwoord geven en heb wel een indruk achtergelaten. Mijn baas is nu de baas van een collega bij een andere bank en hij vertelde haar (zij belde mij gelijk op om dat te vertellen) dat hij mij een pittige tante vond en dat het een goed gesprek was...pff..gelukkig maar! Ook zij heeft op deze functie gesolliciteerd en wij zouden het heel leuk vinden om deze baan te gaan duo-en samen. Zij heeft di. as haar gesprek met PZ en dan is het afwachten tot volgende week vrijdag het verlossende woord komt.

Wat je schrijft over de vreetbuien klopt zo ontzettend allemaal. Ik heb het nooit zo kunnen accepteren maar hoe jij het beschrijft is het ook gewoon. Ik MOET dan inderdaad chocolade of koekjes eten. Het is ook wat je zegt: het heeft niets met eten te maken maar gewoon met volstouwen met wat je tegenkomt en dan dat schuldgevoel...Ik kan gelukkig ook niet overgeven, anders zou het echt mis met mij zijn! Ik ben heel blij dat jij het zo hebt opgeschreven, ik ben niet de enige en je mail kan mij wellicht in de toekomst wel helpen om eens een keer niet toe te geven.

Ik zou zo graag een normale lijnweek willen hebben. Zonder snaaiwerk
en dan hoef ik ma/din/woe niet mega te hongeren om een min te krijgen op de WW kaart en sla ik wellicht donderdag niet door omdat ik mijzelf wil/moet belonen voor het heel streng zijn begin van de week.
Maar ja, elke dag is er een en denk ik: morgen ga ik weer streng doen en normaal doen, ik heb tenslotte nog 5 dagen...nou, dát werkt uiteindelijk helemaal niet en daar hou ik mijzelf mee voor de gek.

Nou, ik maar even verderop in de dagboekjes lezen en nog je column lezen (ben benieuwd!) en dan aan de studie.

Sorry dat dit hele verhaal over mij gaat...ik wil jou ook graag steunen.
Tip van een vriendin: als je een snaaiaanval voelt aankomen drink dan een glas water, wacht 10 minuten en ga dan je tandenpoetsen.
Het eten gaat bij jou GEEN obsessie vormen, dat weet ik zeker, je bent nl. bij je volle verstand en zoals je bij mij schreef: soms moet je gewoon zoetigheid en daarna gaan we weer afvallen, want DAT kunnen we wel!

Wauw...morgen vliegen! In een cessna of zweefvliegen of misschien een Airbus?
Goed dat je meegaat, dat is ook veel leuker om te weten wat Sjaak dan heeft meegemaakt en hoe het voelt, kan je dat samen delen.

Heel veel plezier en we lezen het graag in je dagboek!

Liefs en dikke knufl:beer:
Wendy
January 21, 2006 om 14:52
Hoi Annemiek.
Zoals ik leest gaat het op het moment niet zo met je.
Dat is toch niet zo erg maar je moet wel weer terug in het gareel.
Hans en joyce zouden zeggen door de weeks opletten en dan 1 junkdag houden in het week-end.
Dan houd je het misschien makkelijker vol,
dus morgen weer met volle moed ertegen aan.
Veel succes
Groetjes en nog een fijn week-end Wil.
January 21, 2006 om 16:29
Net als de kiloos eraf vlogen vliegen jullie samen de lucht in en nee niet neerstorten dat is nergens voor nodig!!!Wel gaaf vliegles!!!!

Groetjes en volhouden he???!!!!:zweep:;)

Claudia :kersen:
Onbekend
January 22, 2006 om 04:43
tip.

als je een snoep gevoel krijgt.
neem een appel en een groot glas water.
dan is het zo over.
onze psycholoog gaf deze tip en daarna als je echt nog trek heb mag je alles hebben.
waarschijlijk zecht ze dit omdat ze weet dat je daarna barstens vol zit.

misschien helpt het ik ga het proberen deze week.

anenmiek

het huis is gekcoht goed he.
January 22, 2006 om 16:46
Hallo daar !

Hoe was het vliegen? Supergaaf of supereng? En gaat Sjaak nu een carriere switch maken en piloot worden? Dan doe jij zo een stewardessenpakje aan en kan je zo door naar het bal masque...!

Hier was het wel helder weer dus ik hoop dat jullie veel gezien hebben.

Werk ze dan maar weer vandaag en succes met strijd tegen de dropjes en de rest van de zoetigheid.

Oja dit wilde ik je nog zeggen maar vergeet ik de hele tijd: ik slik wel eens chroom tabletten tegen de zoete trek (gewoon van kruidvat) en dat helpt om je bloedsuikerspiegel op een normaal peil te houden. Bij mij helpt het wel maar ik vergeet die pillen gewoon te vaak helaas.

Knuffies :beer:
Wendy
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan