Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, January 21, 2006

Carrotje woog op het moment van schrijven 110.00 kg (bmi: 37.18).

Zat zo eens te bladeren door de site en dacht ook, vroeger vond je dat enorm veel 90 kilo, nu zou ik het wel willen wegen. Ik ga er toch mijn best voor doen al heb ik met mezelf afgesproken dat ik niet ga hongeren maar gewoon goed eet. En het klinkt misschien raar maar doe ook niet aan beloningen, want ik ken mezelf. een koekje of een snoepje lukt me gewoon niet het hele pak moet op. Dus kan ik beter geen nemen. :((
Gelukkig heb ik op mijn werk een paar collegas die ook het roer omgegooid hebben en dat scheelt wel heel erg. Je stimuleert elkaar dan wel. En mijn eigen schatje doet gewoon mee want die kan ook wel een paar kilootjes eraf gebruiken.
Ik word wel een beetje weeig van al die thee en water. Ben geen fris drinker, dus moet nog op zoek naar iets beters. Tijd voor nog een bakkie thee!! :thee:
Tot later!

January 21, 2006 om 09:38
:hi: Capootje

Heel veel succes met afvallen!!! En veel plezier op deze site, ik heb er veel plezier en steun aan!
:goteam:

Ik ben nu ruim twee weken bezig en het is ontzettend leuk om berichtjes te ontvangen en tips te krijgen bij het lijnen. Vandaar dat ik ook een berichtje bij jou achterlaat.


Het voelt goed nu en ik ben van plan om er aardig wat kilo's vanaf te werken. Ik volg geen dieet maar houdt me een beetje aan de regels van het voedingscentrum.
Drie maaltijden per dag, af en toe een tussendoortje om de bloed suiker op peil te houden en veel bewegen. Ik moet zeggen, ik voel me er goed bij!!

Het invullen van het caloriedagboek:dagboek: maakt dat iedereen kan zien wat ik eet en weerhoudt me er van om te gaan snoepen, want alles moet erin.

Fijn weekend verder en misschien tot later?

Groetjes Irene

:bye: :bye:
January 23, 2006 om 08:44
Irene,

Dank je voor je berichtje.
Ik zat nog es goed naar mijn eetdagboek te kijken, maar wat lijkt het toch veel als je het zo op een rijtje ziet staan. Kan je nagaan hoe het er vroeger uit zag...
Nou veel sterkte iedereen op deze site!!! :P
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan