Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, January 21, 2006

Bentley woog op het moment van schrijven 68.20 kg (bmi: 26.98).

:ww1::ww1::ww1::ww1::ww1::ww1:

Vandaag gaat de grote proef beginnen! Zoals jullie weten heb ik Gertjan leren kennen, wat jullie nog niet wisten is dat hij 13 jaar geleden een niertransplantatie heeft ondergaan. Gisteren ging het daar een beetje fout mee, en dus naar het ziekenhuis. Div. testen wezen uit dat er niks ernstigs aan de hand is, maar dat de nier wat uitputtingsverschijnselen vertoond. Dit klinkt geloof ik erger dan het is, maar ook ik ben totaal niet thuis in nierproblemen. Nu weet ik ook dat ik steeds geroepen heb dat ik het rustig aan wil doen, en dat is ook zeker zo, maar komende week gaat het dus iets anders lopen. Gertjan heeft extra zorg nodig en het is van belang dat iemand toezicht houdt op zijn voedsel en vochtinname. Hij moest dus in het ziekenhuis blijven, want hij heeft geen ouders meer en dus niemand om op terug te vallen. Jullie begrijpen het natuurlijk al, als ik vanavond klaar ben met werken ga ik hem halen en komt hij een aantal dagen bij mij in huis.

Vanochtend ben ik boodschappen :boodschappen: gegaan nadat ik me in de boeken verdiept had wat extra goed en slecht is voor iemand met nierproblemen. Wel wennen hoor, eerst aan mijn eigen dieet, dat loopt nu vlekkeloos in de supermarkt, en nu weer opnieuw iets leren over voedingsstoffen. Gelukkig heb ik me al die maanden van lijnen al flink verdiept in eten, dus het viel me een stuk gemakkelijker dan verwacht.

Mijn gewicht is ook weer gezakt, dus wat dat betreft gaat het erg goed met me. Nou heb ik natuurlijk tijdens mijn werk weer flink gelopen en dat helpt zeker bij het afvallen. :hardlopen: Wel jammer dat we nu niet meer de verbruikte kcal. in ons eetdagboek kunnen vermelden, vond het altijd prettig om bij te houden, maar het is niet anders.

Wens jullie een geweldig weekend, ik moet vandaag en morgen nog late diensten draaien, en ga dus aan de ultieme test beginnen. wel wat eerder dan in de planning zat, maar ja dat doe je toch vanzelfsprekend in noodsituaties. En wie weet bevalt het me wel erg goed, weer iemand in huis te hebben. :lachuh:

Liefs Esther :berendans::berendans::berendans:

January 21, 2006 om 12:52
Lieve Esther, :roos: :respect: heb ik voor jou!

Wat fijn voor Gert -Jan, dat jij dit voor hem wilt doen, maar wat nog veel fijner is, zo groeien jullie langzaam naar elkaar toe, ik wens jou en Gert- Jan een hele gelukkige en vooral een gezonde tijd, en hoop dat het gauw heel goed met hem gaat!:yinyang:

Maar denk ook in godsnaam aan jezelf meisje, loop je eigen niet voorbij, dat hoeft namelijk helemaal niet, dit kun je heel goed op lossen door er heel verstandig mee om te gaan, zonder te veel stres, daar komt het, daar zit namelijk liefde bij, en dan werkt het allemaal heel makkelijk, let maar op, dan heb je vleugeltjes.
En iemand zo als jij hebt dat verdient!!!!!:engel:

Hele lieve groetjes van netty. :kus2:
January 22, 2006 om 12:51
Hoi Esther, :roos:

Even een klein krabbeltje, ik hoop dat het allemaal goed lukt bij jullie!!!!

Maar dit moest ik toch even kwijt, een teleur stelling.
Ik moet heel hard aan de slag hoor,
mijn nieuwe weeg vriend is wel erg gek bezig zeg, :weegschaalrose:
weeg ik ineens 61,6 vreselijk!
Sorry ik moest het even kwijt hahaha

Vele groetjes van Netty :kus2: :hartje:
January 23, 2006 om 04:30
Hé Esther!

Super relatie test! Maar heel lief van je dat je dat doet. Het zegt ook genoeg over hoe jullie samen heel voorzichtig al een beetje vooruit kijken natuurlijk! En als dat goed voelt, is dit een logische stap toch!

Jij als selfmade voedingsdeskundige zal zeker goed voor hem kunnen zorgen! Hihihi!

Nou, ondanks dat de reden minder is, geniet toch lekker van elkaars aanwezigheid! En sterkte voor Gertjan )en jou natuurlijk'

Liefs,
Annemiek.
January 23, 2006 om 04:42
Hoi Esther,wat goed van je dat Gert-Jan gaat verzorgen,dat is eigenlijk wel logisch in zo'n situatie toch,ondanks je voornemen om het rustig aan te doen.
En vriend van ons gaat een nier afstaan aan zijn zwager,maar er komen steeds complicaties bij zijn zwager waardoor het iedere keer uitgesteld wordt.Beterschap voor Gert-Jan en groetjes van

Yolanda:bloem:
January 23, 2006 om 05:28
Hoi Esther, en Gert Jan, :tulpje:

Even heel iets anders dan wegen, afvallen, bewegen, dieet,!!!!

Gewoon een klein gedichtje voor jullie allebei!!!!!!!!

:bloem: :bloem: :bloem: :bloem: :bloem:
GEEN WOORDE ZIJN ER NODIG
ALLEEN MAAR SAMEN ZIJN
EN VAN ELKAAR TE WETEN
BIJ JOU VOEL IK ME FIJN
GEWOON SAMEN TE LEVEN
GEEN DINGEN DIE NIET GAAN
ALLEEN MAAR DIT TE WETEN
SAMEN KUNNEN WIJ HET AAN
:bloem: :bloem: :bloem: :bloem: :bloem:

Groetjes Netty. :kusje: :tulpje:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan