Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, January 21, 2006

Gucci woog op het moment van schrijven 74.10 kg (bmi: 25.64).

:oeps: :snik: :stom: Heb vandaag weer flink gezondigd.. zaterdag is echt een rotdag.. op het werk maak je heel makkelijk fftjes een bolletje met kaas en als ik dan savonds thuis kom: moet ik patat eten omdat dat traditie is waar mijn vriend niet af wil (iedere poging tot discussie wordt direct weggewuifd) dus volgende week ga ik demonstratief op sla sabbelen!!!
Nu weet ik het zeker, morgenochtend wekker zetten en flink zweten op de sportschool! En dan direct ff vetpercentage meten... oefff lekker confronterend maar wie weet, misschien valt het wel heel erg mee :D you never know!
Ik ga straks ff lekker een filmpje kijken en genieten van mijn eerste vrije avond...

liefs Gucci

Onbekend
January 22, 2006 om 03:18
:dag: heeey

haha wat een vriend , hij verplicht je tot patat :P
Nou jah , wat kan er mislopen bij 1 avondje patat ?
Dat is toch net alsof je eens spaghetti eet ??
Ik vind ook wel dat je je direkt zwaarder voelt
als je bij je warme maaltijd patat of pasta eet hoor :fat: ,
Volgens mij is dat echt niet zo gezond , ik blijf bij
brood smorgens en smiddag , en heeeeeeeel
soms eens spaghetti of pizza (maar dan let ik de
rest van de dag beter op ! )
Njummie , op sla sabbelen :trek:
Jah en dat met die jongen , hij stuurt al niet
meer terug op mijn smsjes , dus ik laat het maar
voor wat het is , hij zal idd wel tijd nodig hebben ,
maar nu bedoel ik het niet om hem te versieren ..
Achja ;)
Gisteren gaan shoppen in Brussel en niets extra
gegeten , dus die calorietjes zijn er weer af *O*

dikke kus :bye:
January 22, 2006 om 08:41
Hey Guc!

Je hoeft toch niet met je vriend samen te eten? Kook gewoon voor jezelf joh! Doe ik ook. M'n vriend wil bijvoorbeeld vooral vlees eten en minder groenten en witte rijst ipv zilvervlies. Nou, dat betekent dus dat we nu allebei voor onszelf koken, geen enkel probleem. Ik eet broccoli met zilvervliesrijst en kalkoenfilet en hij iets saus en braadworst. Zijn we allebei blij :)

Hoe is je laatste tentamen gegaan???

Ik ben vrijdag en zaterdag in maastricht geweest, was echt gezellig. O man, je kan daar veel beter winkelen dan in A'dam. En we hebben ook nog gezwommen in het zwembad dat hoort bij het appartement van de vrienden waar we waren. En ook nog in het bubbelbad gezeten...maaaaan, wat een heerlijkheid haha. Alleen waren er wel wat bejaarden, daardoor kreeg ik het gevoel dat ik me heel erg moest gedragen. Dat had mijn vriend ook en wij zijn allebei wel speels als we een zwembad zien :) Maar ja, moesten ons dus een beetje inhouden. Maar nog wel wat baantjes getrokken.

Liefs Ish
January 23, 2006 om 04:01
Hey Gucci,

ik wil best bij dat clubje (ligt er wel aan wat de "verplichtingen" zijn) maar ik zie hem er niet bij staan. Hoeveel leden heeft het momenteel?

Trouwens, ik heb gisteren eindelijk weer flink gesport :bow: De krachtoefeningen die ik de afgelopen weken thuis deed, heb ik gisteren in de sportschool gedaan. Nouououou, dat was me effetjes een stuk zwaarder!!! Alleen zo'n stang al die je op je schouders legt, is 19 kilo whahahaa, dat was echt niet te tillen zeg. Maar ik doe het toch want ik breek toch niet doormidden en zware gewichten tillen met 8 herhalingen is beter dan lichtere met 20 herhalingen.
Ik vind het wel een gek idee dat je met krachttraining eigenlijk bezig bent je spieren te beschadigen waardoor ze zich op gaan bouwen. Gisteren na het trainen dacht ik echt 'nou, ik heb m'n spieren flink beschadigd, goed zo' :D Ik was het volle vertrouwen heel eventjes kwijt afgelopen dagen, maar met dat zware trainen krijg ik weer hoop. Ik ga voortaan maar gewoon naar de sportschool om te trainen want dat werpt volgens mij veel meer vruchten af dan wanneer ik het thuis doe met 2 dumbbells van 3 kilo. Het afvallen gaat niet zo momenteel, ben weer een beetje aangekomen. Dus ik zet het niet in m'n grafiek want dat is demotiverend. Iedere woensdag en zaterdag of zo ga ik nu wegen. En trouwens, wat ik niet moet vergeten, als ik 65 weeg ipv 63, dan is dat ook al een wereld van verschil met nu. Misschien moet ik me nu eerst richten op de kilo's die ECHT teveel zijn. Maar ik kom maar niet bij die 74!!!!!! grrrrr :harenuithethoofdtrekken: Het kan me niet snel genoeg gaan! En dat afvalplan gooit ook iedere keer roet in het eten, ik wil dat gedoe helemaal niet weten. Ik val gewoon af als ik afval.

En nu moet ik naar school terwijl ik helemaal geen zin heb :hm:

Lfs Ish
January 23, 2006 om 08:52
Hey Gucci,

ik heb je club nu wel gevonden. Ik zou het leuk vinden om bij jou in een clubje te zitten en ook met leeftijdsgenoten en de moraal hang ik ook aan, maar ik vind dat er toch teveel regeltjes aan verbonden zijn. Ik ben niet zo gemotiveerd om me aan de verplichtingen van gewicht doorgeven en zo te houden. Dat is ook niet de manier waarop ik mijn vooruitgang bij houd namelijk. En het doorgeven van kcal's die je weggesport hebt, dat wist je mss nog niet, dat is niet realistisch want de meeste kcal's verbrand je in rust en niet tijdens sporten. En hoe meer spierweefsel, hoe meer je er verbrandt in rust en hoe meer cardio je doet, hoe meer spieren je verbrandt. Dus ga maar na...dat is niet bij te houden.
Misschien moet ik zelf wel een clubje starten, maar ja, ook dan moet je dat bijhouden natuurlijk. En er zijn al wat wasborddieetclubjes, misschien dat ik me daar ergens bij aansluit om recepten uit te wisselen. Want die heb ik niet echt veel.

Maar iig bedankt voor de uitnodiging! Ik zal wel af en toe kijken hoe de vorderingen zijn in het clubje en in je dagboek natuurlijk.

Lfs Ish (die zo weer gaat sporten :stappen:)
January 23, 2006 om 14:29
Hey Guc!

Ik vond het zo'n leuk idee van je om een clubje op te richten dat ik er nu zelf ook eentje heb opgericht voor mensen die het wasborddieet doen (vind je toch niet erg?). Ik was toch al naar die mensen op zoek en kon ze altijd moeilijk vinden en de andere clubjes daarvan zijn allemaal niet actief meer. Loopt jouw clubje al een beetje? Ik heb bij allemaal mensen een berichtje achtergelaten die ergens bij een wasbord-onderwerp een berichtje hadden geschreven.

Liefs Ish
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan