Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, January 21, 2006

WendyXL woog op het moment van schrijven 157.30 kg (bmi: 50.78).

Even een aanvulling op mijn verhaal van vanmiddag: de milka mini's had ik voor de kids gekocht...die hebben er 4 op en de kids liggen al uren op bed :slapen:... maar de zak is nu leeg...:vreten: Ik kan het maar beter hier in het :dagboek: opbiechten dacht ik.

Ik ga naar bed met schuldgevoel maar ook met heerlijk milka-smaak...

Morgen een nieuwe start, ik las een :fruitmand:-dag in en ben op zoek naar een goed tehuis voor dit snaaimonster: :eetbuiduivel:, gratis af te halen!

Ik moet mijn doel voor ogen houden :afspraakisafspraak: en er tegenaan!

Knuf:beer: Wendy

Onbekend
January 22, 2006 om 05:48
Hoi Wendy,

Goedemorgen.... het is soms moeilijk om die knop weer om te zetten en de snoep te laten staan. Hoop dat bij jou de knop nu weer om kan en dat je er nu weer netjes voor gaat. Op naar woensdag naar de :weegschaalrose: ..met weer een paar onsjes minder.

Zelf ben ik meer een mens die houdt van hartigheden..en ik heb ook periodes dat ik echt niet een klein zakje chips o.i.d. moet nemen, want dan wil ik meer;)

Het gaat nu weer de goede kant op, denk dat ik nog wel even langs de huisarts ga om toch even te controleren of ik geen voorhoofdsholte ontsteking heb..blijf te lang met deze klachten klopen.

fijne dag,
liefs,
:bloem:
Loes
January 22, 2006 om 07:12
Hoi wendy,

Jammer dat je de verleiding van de mini Milka's niet hebt weten te weerstaan.
Maar als je vanaf vandaag er weer volop tegenaan gaat zul je denk ik weinig last hebben van de milkaatjes.

Fijne zondag Wendy, :totdevolgende:

Jessica
January 22, 2006 om 09:46
ow ow ow Wendy Wendy Wendy

Zo, dat was even streng, maar vergeet het maar snel. Gebeurd is gebeurd. Knap dat je het komt opbiechten, dat helpt je sterker te worden, dat weet ik zeker!

:vlinder:
Lilian.
January 22, 2006 om 10:07
:hi:

Er staat inderdaad 17 kilo, maar ook dat dat in 2005 was...:P
We kijken inderdaad straks lekker een filmpje :voordebuis: en maken ons niet druk!
Hij heeft inderdaad nu een drukverband. Hij mag 3 dagen niet werken, maar meneer (zo eigenwijs als hij groot is) heeft zijn baas alweer gebeld dat hij dinsdag wel weer komt....Nou ja, het is iniedergeval geen mietje hihi....

Goed van je dat je nu een fruit/soep dagje houdt! En dat in het weekend! (+) Top!

:vlinder:
Lilian.
January 22, 2006 om 15:45
Hoi Wendy,
Lekkere milka's. Moet die ook echt niet in huis halen, want anders...... en nu helemaal.
Maar een hele zak milka's - 4 helpen niet echt mee om doelen op een korte termijn te behalen.
Misschien dat je balans dagje het geheel weer in balans heeft gebracht ;-)

Met mij en mijn :zwanger2: buik(je) gaat het verder goed. Begint al wat meer op te bollen dan het de laatste maanden deed en heb ook het idee dat ik het al begin te voelen. Ben er niethelemaal zeker van, het kunnen ook mijn darmen zijn, maar het zou toch kunnen ?
Ik zal binnenkort eens wat foto's maken en op deze site plaatsen. Je houd ze van me tegoed.

Veel succes deze week op de :weegschaalblauw:
:dag:
KaatjeV
January 23, 2006 om 04:24
Hoi Wen!

Wat is het toch met dat snaaimonster? Hoe kan die nou tegelijkertijd bij jou zijn als bij mij? Hahahah!

Is het gelukt met je fruitdag, of heb je die vandaag! Eet je dan echt de hele dag alleen maar fruit? Pff....dat hou ik niet vol hoor, ik moet iets van een "bite" hebben en dat hefet geen enkele soort fruit wat mij betreft!

Thx voor je tip van het chroom! Toevallig las ik daar een paar dagen geleden wat oevr en nu jij het ook zei, ga ik het zeker proberen!

Nou meis, een fijne dag en ik hoop dat wel allebei voorlopig even afscheid kunnen nemen van dat monster....

Liefs,
Annemiek.
January 24, 2006 om 02:58
Hoi Wen!

Thanx voor je steun, je bent echt een schat! Ik hou het nu even kort, want ga zo douchen en naar m'n werk, maar wilde je toch even bedanken! :knuffel:

Verder heb ik net m'n eerste chroomtabletjes naar binnen gewerkt, ik hoop dat het werkt. So far nog geen snoepdrang...Hahahaha...om 9 uur 's ochtends. Moet niet gekker worden!

Later meer! Liefs,
Annemiek!

Ohja, duim je voor me om drie uur??
January 24, 2006 om 06:28
Hi WendyM,

Kan je dat snaaimonster niet gewoon in de grijze container dumpen? ;)
Ik weet hoe het voelt om een open zak chocolade te hebben liggen. Daar kan ik eigenlijk ook geen nee tegen zeggen. Chocolade is zoooo lekker!
En dan vandaag die gezonde fruit dag? Het blijft afzien he? Sterkte!

Groetjes Désirée
January 24, 2006 om 14:00
Hoi Wen,
Hoe is het met je snaaimonstertje?Of heb je hem even voor een hele lange tijd in de schuur geplaatst.Ik heb ups en downs dus ben benieuwd hoeveel er van af is.Morgen weer even hard mijn best doen in het :zwemmen3:Spreek je morgen weer.

Groetjes Yola:bloem:
January 24, 2006 om 20:43
Hahahaha, ik atlete :lachuh: Ik heb de endrofine nog niet geproefd maar hoop het wel snel mee te maken. Ik moet vanavond al 3x 5 minuten rennen, dus het begint serieus te worden.

Wij hebben hier gisteravond ook gesport... en daarnaast ook enorme behoefte aan chocolade bij de kamillethee... we hadden een enorme stortbui gisteravond, zo erg dat het in de keuken door de lampen binnenstroomde, binnen luttele seconden stond alles blank en viel de stroom uit, wat doe je dan.... emmers eronder, soppen, dweilen, kaarsen vinden, alles tegelijk zonder in paniek te raken in het pikdonker.
Ik zit nu te werken met een verlengkabel vanaf de buren want we durven de electriciteit nog niet aan te zetten. Wel is alles al droog, nouja, er drupt zo nu en dan nog wat uit de lampen....

Morgen is het hier Australia Day, wij hadden besloten om te gaan kamperen, maar dat is nog niet 100% zeker nu met die overstroming....

Volgens mij moet je dat snaaimonster gewoon leren om genoegen te nemen met gezonde hapjes, het zal een enorme training en veel geduld vragen, maar wellicht is er in de nabije toekomst iets mee aan te vangen. Leer het dingen eten die gezonder en calorievriendelijker zijn dan chocolade en cookies. Want die verrukkelijke dingen moet je houden voor fijne momenten, daar moet je je niet aan volvreten.

Ik moet weer snel aan het werk, deadline, druk druk druk!
:dag:

January 25, 2006 om 05:15
Hoi Wen!

Kom net terug uit de sportschool en heb lekker staan zweten. Weinig :krachttraining: alleen de buikspiertjes getraind, maar wel een half uur cardio op de crosstrainer. Ik voel me er meteen wéér een stuk beter door! Hahaha, wat gaat dat snel hè! Dat niet sporten heeft ook echt meegespeeld dat ik me zo down voelde vorige week! Hopelijk voel jij je na het zwemmen net zo lekker als ik nu na het sporten!! Hahaha!

Om je vraag te beantwoorden; ik ga de Verkoopmanagers opleiding doen. De praktische dingen leer je gewoon in de winkel, door ze te doen natuurlijk en met begeleiding van collega Verkoopmanagers. De cursussen die ik moet gaan volgen zijn over het algemeen gedragstrainingen. Daarvan heb ik er al een aantal gehad voor m'n huidige functie; communicatie, zelfmanagement, aanspreken en afspreken...Dat soort trainingen zeg maar. Daar weet jij volgens mij van alles van. Waar de opleiding verder uit bestaat, weet ik niet precies, maar daar zal ik heel binnenkort meer over horen.

Ik ga vanmiddag met mijn baas het gesprek evalueren en heb een telefonische afspraak met de P&Oadviseur. Spannend allemaal, maar heel erg leuk natuurlijk!

Jij héééééél veel succes met wegen vanavond. Ben benieuwd hoeveel er nu weer af is en of je al een beetje bij je 8 februaristreef in de buurt komt. Ook spannend!

:knuffel: Annemiek.
January 25, 2006 om 15:57
En,en,en,en.....hoe was het op de club?Ik was een ons aangekomen.Ga morgenochtend nog een keer thuis op de :weegschaalrose:voor de grafiek
Nou ik lees het later wel weer,groetjes Yola:bloem:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan