Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, January 27, 2006

Nog10kilo woog op het moment van schrijven 85.00 kg (bmi: 26.23).

Ik had me toch een snaaiaanval gisteren! Niet normaal wat ik allemaal naar binnen heb geschoven; een halve zak waspeen, een halve pot augurken en een appel met kaneel en zoetstof uit de magnetron! :D

Geweldig hè, dat ik me niet heb vergrepen aan allerlei verkeerde dingen. En niet omdat we ze niet in huis hebben, er is zat; M&M's, sinassnippers, aftereight, koekjes, pistachenootjes...you name it, we have it!

Of het door de chroomtabletten of door het feit komt dat ik morgen "officiele weegdag" heb, geen idee. Wat het dan ook is, het werkt en ik ben er blij mee, want een week geleden had ik me waarschijnlijk helemaal misselijk gegeten aan allerlei calorieenbommetjes. En niet waarschijnlijk, dat dééd ik vorige week dagenlang!

Verder vandaag twee sollicitatiegesprekken en een gesprek over dat een contract niet wordt verlengd. Maar nu voer ik die gesprekken en ga het niet om mij; gaat me een stuk makkelijker af! Hahaha!
Wat m'n eigen gesprek betreft; ik moet in ieder geval nog een persoonlijke test doen, maar das ook standaard. Dus weinig nieuws.

Vanavond bij mijn ouders eten en vanmiddag ga ik jullie dagboekjes even lezen, want ik loop achter!

Fijne dag allemaal!

Liefs,
Annemiek.

January 27, 2006 om 02:36
Fijn dat het beter gaat!!!
Volhouden nu!!!Laat je me weten als het aan de Chroom ligt want dan wil ik dat OOOOOOOKKKKKK

Succes met de gesprekken vooral die van jezelf en hup ertegen aan vandaag!!!!

:totdevolgende:
:kersen: Claudia :astro04:
January 27, 2006 om 04:18
Hoi Annemiek,

wat geweldig zeg dat je zoveel gezonde dingen neemt tijdens een vreetbui. Dat betekend dus dat het echt heel goed gaat met het lijnen. Ben heel benieuwd of het te merken is op je weegdag, maar dat hoor ik vast wel van je. Ik heb vandaag weegdag, maar heb er nog niet op gestaan. Denk dat ik aangekomen ben.

Fijne avond alvast,
groetjes Esther
January 27, 2006 om 07:52
Hoi!!

Haha, een snaaiaanval en dan alleen maar gezonde dingen eten, dat is nog eens slank zondigen joh!! Helemaal geweldig toch?!
Je bent goed bezig, nog maar 1x per week hier je gewicht noteren is al een hele vooruitgang hoor, zo kwel je jezelf ook niet zo heel erg!
Ik sta nog steeds op hetzelfde maar heb ook geen tijd om te snoepen en al helemaal niet om te sporten. Dat laatste vind ik vreselijk want ik mis het nu echt en voel me er helemaal niet goed bij. Maar de drukte hier houdt nog even aan helaas, het is niet anders. Na volgende week wordt het hopelijk iets rustiger en kan ik er weer tegenaan want ik moet mijn conditie nog wat opbouwen voor de wintersport!
Heel fijn weekend,
:knuffel: van Chantal.
January 27, 2006 om 11:29
Dank je voor de tip want ik ga iedere keer bijna van mijn graat als ik die gaasjes eruit moet trekken!Spoelen helpt dan echt niet!Blijft gewoon plakken!!!Lekker he:P

Leuk dat je Sevi leuk vindt aan de meeste gezichten zie ik wel dat ze het te apart vinden en mensen die zeggen APART vinden het ook niets maar het waas voor mij DE naam!!!3 weken voor bevalling wist ik ineens zeker dat het een jongen werd en we hadden alleen meisjesnaam!Ron keek naar Rodeorijden in Las Vegas op Eurosport en een Sevi won!!!We noemen hem onze Toro Toro en het temperament van een stier heeft hij zeker!!!Nu nog naar Las Vegas om te kijken of hij daar ook wint!!!!;)
:moneymoneymoney:

Ga zeker niet te gek doen op zijn feest zondag!!!Woog weer 76,5 vanmorgen en dat moet echt niet verder stijgen want dan krijg ik weer een waar doe ik het voor dip!!!!

Hoe gingen de gesprekken trouwens???
In ieder geval aan je gedacht vandaag dus hoop dat het ook vandaag was!!!!

Groetjes :totdevolgende:
:kersen: Claudia :astro04:
January 27, 2006 om 11:50
:dag:

Wow, you go girl:applaus:


:knuffel:

:berendans:caro
January 27, 2006 om 12:01
Hey Annemiek, wat gaat het goed met je! Een snaaiaanval en niet eens aan de snoep. Ik ben een tijdje niet geweest, dus ben benieuwd: nog steeds gestopt met roken?

Hier gaat het goed. Ik ben nog steeds om en nabij de 70 terwijl ik het touw best laat vieren. Ik sport nog wel, nu 2x in de week, op mijn nieuwe fitnessapparaat. Het is zo'n homegym voor krachttraining. Ik zal eens kijken of ik een foto kan plaatsen, hoewel ik dat wel zo moet doen dat ik er op sta, anders schijnt dat hier niet te mogen. Learned that the hard way.

Verder eet ik weer normaler met de maaltijden, maar probeer ik nog wel zo min mogelijk chips en koeken in huis te halen. Ik ben blij dat het er zo niet aanvliegt!!
January 27, 2006 om 17:30
O wat heerlijk zo een snaaiaanval...die wil ik ook !! Geweldig joh dat het zo lekker gaat, super gewoon!!

Ik ben nog steeds zo blij met mijn baan...van mijn vriendinnetje een mega bos rozen gekregen en manlief kwam ook met kadootje aan: .....oplaadbare batterijen voor mijn camera... "die had je nog nodig toch"...lekker ding die vent van mij.

Het uit eten was heeeeeerlijk, lekker kabeljauw genomen en toetje met 2 kleine bolletjes ijs en verse vruchten. Helaas wel stokbrood met kruidenboter op...we begonnen inderdaad pas 20.00 met eten en dat warme stokbrood was wel erg lekker en verleidelijk.
Ik was gelijk een kg aangekomen de morning after.

Morgen maar even fruit/groente dagje houden en ik moet nog 1x sporten deze week. Hoe vind je appels met kaneel en zoetstof? Doe je er ook rozijntjes bij?
Je kan er ook een beetje optimel van.vla overheen doen, ook lekker.

Ik ga lekker :slapen: zo even nog de rozen in de vaas zetten.

Fijn weekend en dikke knuf :beer: Wendy
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan