Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, January 27, 2006

Marla woog op het moment van schrijven 94.20 kg (bmi: 30.76).

Ik voel me zo kut!
ik had gister afgesproken met mn vriend en dan laat ie echt helemaal niks van zich horen. so much for love. :( de hint heb ik al begrepen.
hij is pas sinds kort me vriend... maar dan doe je zoiets toch niet?

January 27, 2006 om 10:18
Hey Marla!

Ik ben weer terug en het was super! Leuk voor je dat je een vriend hebt! Maar wel een beetje vreemd dat hij niks van zich laat horen als je met hem afgesproken heb. Misschien moet jij het initiatief nemen en hem opbellen hoe het zit. Misschien is hij harstikke nerveus of verlegen en durft tie niet. Niet gelijk het negatieve er in zien hoor! Ik hoop dat het goed komt!

Groetjes, Andrea
January 27, 2006 om 13:35
Kom op meid!!

:wave:
January 27, 2006 om 17:08
Onzekerheid is echt heel kut om het even zo banaal mogelijk te zeggen. Wees gewoon eerlijk en open tegen je vriend en vraag hem gerust waarom hij niet reageerd of uberhaupt geen contact opneemt! Liefde moet van twee kanten komen!! En ik denk dat hij je niet waard is als dit zijn manier van omgang is. Als je verliefd bent dan wil je elkaar elke dag spreken en zien maar dat is in dit geval dus niet zo. Je hebt toch nog geen s*ks gehad of dergelijke? Dat zou helemaal lullig zijn!
Laat je niet kisten en ga leren! Dat is nu even belangrijker dan je zorgen maken over iemand die toch niet belt of zo laf is om anoniem te bellen!

Groetjes en veel sterkte!

Andrea
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan