Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, January 27, 2006

Essie82 woog op het moment van schrijven 85.40 kg (bmi: 30.26).

Goedemorgen allemaal,

Weer even iets boven de 85 vanmorgen, maar geen paniek hoor! vanmorgen namelijk 66 baantjes gezwommen x 25 meter.... = 1650 meter. Voorlopig wil ik steeds rond de zestig baantjes blijven zwemmen, alleen steeds iets sneller. Na een tijdje ga ik dan voor de 80 baantjes, en zwem dan 2 kilometer! Mijn conditie gaat voor m'n gevoel met sprongen vooruit, had ik eerst echt moeite met 40 baantjes, nu gaan de 60 me goed af.

Vanmiddag werken in groep 7/8, gym en techniek, altijd leuk. Daarna weekend! Misschien vanavond een uurtje tennis, en wil morgen gaan shoppen maar de financien zitten een beetje tegen. Studentje he..... Maar ik vind eigenlijk dat ik een nieuw rokje heb verdiend! Trouwens, m'n riem zit al weer een gaatje strakker!

Nu ga ik lekker even een rondje opruimen, goed voor de verbranding!

Allemaal veel succes vandaag,

Groetjes, Esther

January 28, 2006 om 17:54
Zo te zien heb jij je sportidentiteit ook gevonden! Je bent lekker bezig zeg! Dat wordt ook beloond, want je bent inmiddels alweer verder gezakt. Lekker hè? Geeft zo'n goed gevoel.

De taart is goed in de smaak gevallen. Ik heb er een paar jaloers mee gemaakt met als gevolg dat ik er morgen weer een ga maken ...

Jaloers op mij? Dat mag! Ik heb er zo'n zin in!! Hou mijn fotoboek in de gaten, want ik ga er wat wintersportfoto's opzetten zodra ik terug ben. Eerst nog proberen een 8 op de weegschaal te krijgen. Ik hoop dat het lukt. Duim je voor me?

:dag:
Lotus
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan