Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, January 27, 2006

Paniekje woog op het moment van schrijven 84.50 kg (bmi: 26.97).

:hi: allemaal

Bedankt voor jullie reactie's, 's avonds vind ik het inderdaad moeilijk om er niet aan toe te geven, ik houd me verschikkelijk in
Maandag moet ik eigenlijk op de :weegschaalrose: maar ik weet niet of ik dat doe heb namelijk mijn maandelijkse periode en door deze geweldig fenomeen, ga ik me altijd :volvreten: maar ik heb me beheerst, mijn dochter had chocola gekregen van mijn broertje 2 reepjes kinderchocola en een verrassingsei, ze mocht het thuis opeten, dus heb ik het eerst in mijn jaszak gedaan, thuis haar het ei en 1 reepje gegeven, dat vond ik eerst wel even genoeg, doe ik mijn jas vanmorgens aan en het ander reepje zit er nog in, zo oe, ik word enorm op de proef gesteld, maar ik kom er niet aan (probeer het)

Vanavond prei eten met gekookte aardappel, aardappelpuree eet ik niet weer want daar zit ontzettend veel in (nooit geweten) en nu het vlees erbij nog en ik wil niet weer kipfilet eten, mijn dochter ziet me aankomen, dus ga ik even naar de winkel op de :fiets: jaja het gaat echt gebeuren, denk wel dat ik eerst de banden moet oppompen, want als je fiets een tijd niet gebruikt wordt dan raken de banden een beetje leeg, dus die van mij zullen wel zo plat zijn als een dubbeltje, maar goed ik ga nu heerlijk een flesje water drinken met een wasa light cracker met milner 30+ kaas, want teveel brood waag ik me ook niet meer aan.

Groetjes monique

January 27, 2006 om 08:41
:hi: Monique,

Veel succes met afvallen! Met de steun van deze site gaat het je vast lukken! Mag ik je een tip geven zonder al te betwetering te klinken. Zorg dat je niet te weinig eet! Ik heb ook al heel vaak het 40 punten dieet gedaan. Maar altijd na een week of 3, 4 ging het mis. Dan ging ik weer eten. Nu probeer ik rond de 1300 kcal. te eten en dat gaat perfect. Het is heel goed vol te houden. Als je normaal eet heb je ook altijd ruimte voor een koekje of iets dergelijks. Brood en puree kan je ook gewoon eten, geen probleem. Voor het eerst in m'n leven ben ik 10 kilo afgevallen. Heb nu na december even een dipje, maar ik weet zeker dat het me dit keer gaat lukken. Ik heb het nog nooit zo lang volgehouden. En ik denk echt dat dat komt, omdat ik nu iets meer eet. Daarnaast drink ik trouwens wel elke 1,5 à 2 liter :waterdrinken: op een dag, ook nu het wat koud is.

Ik hoop dat je wat hebt aan m'n "wijze" raad, haha. Veel succes!

Groetjes, Claudia

P.S. Wist je trouwens dat je elke dag (als je niet aan het lijnen bent) 2000 kcal. nodig hebt en dat is als je weinig tot niets doet. Dus als je 1300 kcal. eet val je echt af.
January 27, 2006 om 12:17
Hoi "Dikke Zuster"

Jij op de :fiets:??????? Goed van je! Ze zeggen dat het heel veel scheelt of je wel of niet veel beweging krijgt op een dag. Dus met dit goed voornemen moet het gewicht op je weegschaal toch echt wel gedaald zijn maandag, alhoewel je zowieso een kilo zwaarder bent als je :ongi2: bent (is echt zo, weet ik uit ervaring).
Ik heb geluk gehad vandaag dat ik geen contant geld meer in m´n portemonee had, want ik stond al in de snackbar om :patat: met een frikandel speciaal te bestellen, maar ze hadden geen pinautomaat...............dus moest ik eerst naar huis of naar de bank om geld te halen, en toen ik één keer thuis was had ik geen zin om terug te gaan............gelukkig maar!!! Anders had ik het echt gekocht.
Ik heb wel bij de after eights gezeten, maar de schade viel gelukkig mee!

Nou ik zie je maandag weer!
Succes
:kusje: je dikke zuster
January 27, 2006 om 16:00
Hoi hoi!

Aardappelpuree kun je zelf ook maken he??? Gewoon krielaardappels nemen, en dan melk erbij doen, en dan stampen maar, dan weet je wel wat er in zit!!!

Wat ook lekker is is philadelphia light, ik smeer het (bijna) overal op!!! Geweldig, zit niet veel in, en smaakt heerlijk!!

Mijn beoordelingsgesprek ging super! Ik had zelfs 4 punten in de 3e categorie, terwijl je de 1e 2 jaar in categorie 2 zit!! Mijn manager gaf me zelfs nog een complimentje!! Ging direct blozen haha!

Doet een mens heel goed in ieder geval!!

:knuffel: Monique
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan