Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, January 27, 2006

Mandarijntje woog op het moment van schrijven 107.50 kg (bmi: 34.70).

Nou 3 tentamens gehad... 1 zeker gehaald *O* 1 twijfelgeval en 1 dikke onvoldoende, maar daar had ik niet voor geleerd...dus lekker boeie.
Dat twijfelgeval hoop ik wel dat het net een 5.5 is ofzo. Want ik heb weinig zin me dit jaar weer te buigen over politieke betrekkingen in de Middeleeuwen. (dan denk je dat politiek nu saai en taai is.....)

Maandag nog een hertentamen. Denk dat dat wel redelijk makkelijk word. Heb net alles doorgelezen wat ik moet kennen en heel veel wist ik nog. Gelukkig maar. Het is ook wat interessanter dan politiek :) hahaha beetje over Kerken (bouw, stijl, functie enz) Utrecht, bronnen en Landbouw+Industrieele revolutie in Engeland.

Vanavond weer :hardlopen:, had eigenlijk gisteren gemoeten, maarja wat wil je met die kou :brrr:

Veel succes allemaal dit weekend!

:knuffel: Manda

January 27, 2006 om 06:00
Hoi Manda,

Wauw, je hebt een drukke week achter de rug zie ik! Wat studeerde je ook alweer? Was ik ff vergeten :). Ja, politiek kan erg saai zijn :). Ik heb zelf over anderhalve week een hertentamen van het vak 'Politieke aspecten van de West-Europese samenwerking'. Pff, dat is ook taaie kost :). Dus het vak politieke betrekkingen in de middeleeuwen is niet zo interessant? Het lijkt me op zich wel leuk om daar wat meer van te weten. Bij geschiedenis hebben we het integraal wel gehad, maar het is ook wel leuk om er een heel vak over te krijgen ;). Maar ja, als de stof heel saai is ... :). Fijn dat je tentamen van maandag wat interessanter is! Zelf moet ik ook zo'n beetje het hele weekend met m'n neus in de boeken. Zaterdag moet ik nog even naar de uni om wat krantenartikelen op te zoeken (dat kan via de pc, maar alleen op de uni...) en voor de rest moet ik nog verslagen doen voor historiografie en voor politieke geschiedenis. Jaja, het leven van een student gaat niet over rozen :). Begint jouw blok ook volgende week weer?
Succes met leren, sporten en afvallen. En het is volgens mij helemaal geen schande om een x hardlopen te skippen met die kou ;).

:knuffel:
Jommie
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan