Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, January 27, 2006

Mysterious woog op het moment van schrijven 87.90 kg (bmi: 33.49).

Verdorie, was ik vorig weekend nog gezellig in Efteling, wezen stappen en naar de Open Dag van mijn school geweest... dit weekend ga ik mijn opa (92) begraven en herdenken dat mijn vriendin vorig jaar om het leven is gekomen...
Weet je? Het leven is soms niet te snappen, zo snel gaat het ons voorbij. :roos:

Gelukkig kan ik hier alles van me afschrijven en het liefste zou ik nu heel mijn dagboek volkalken met scheldwoorden! Dat zou alleen niet zo netjes staan... Dus een bescheiden; :middelvinger: is nu wel ff op zijn plaats zodat ik een mijn frustratie een beetje kwijt kan.

Verder gaat alles nog goed met mijn lijntje, :w00t: want dat is het laatste dat ik ooit opgeef!! Lekker puh! ;) :duifjesvoeren:

Liefs van Suus :rennendhondje:

January 27, 2006 om 07:52
Lieve Suus,

Je ziet wel dat het leven bestaat uit ups en downs.Maar we laten ons niet klein krijgen. Ik wens je dit weekend veel sterkte met het overdenken van het verlies van je vriendin en je opa.
Jeannine.
January 27, 2006 om 12:09
Hoi Suus ik kan nu wel zeggen dat 92 een mooie leeftijd is maar het neemt het gemis niet weg!En een jaar geleden een vriendin....dat was vast helemaal veel te jong!!!!

Gelukkig hebben we ook nog fijne weekenden!!!Maar voor dit weekend steek ik een kaarsje voor je aan en zal ik aan je denken!!!!

Sterkte!!!!
Claudia
January 27, 2006 om 18:34
:hi: suus,

Wat sneu nou... innige deelneming...
Hou je vast aan de leuke momenten en herinneringen meid!

Groetjes en kusje,

Mario
January 28, 2006 om 11:09
Hopelijk kan je op een mooie manier afscheid nemen van je opa... En zo af en toe lekker schelden lucht wel lekker op, ook al heb je er verder niks aan.

groetjes Leontine
January 29, 2006 om 18:49
Gecondoleerd met je verlies! Ik hoop voor je dat je deze moeilijke tijden een beetje goed door zal komen! Veel sterkte er mee in ieder geval!

Laat dat lijntje dan maar even de rode draad zijn voor de komende tijd.

Gr Nico
January 29, 2006 om 20:24
Hei Suusje,
Het is nou midden in de nacht. Ik kom er nu acher dat deze site niet alleen over afvallen bestaat. Wij zijn allemaal mensen met ons eigen verhaal. Het zou zo moeten zijn dat we deze heerlijke site trouwens niet nodig hadden. Maar dat is een utopie.We blijven lekker aanwezig.Ik gun je het allerbeste van de hele wereld.
Jeannine.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan