Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, January 27, 2006

Mikkiemop woog op het moment van schrijven 84.30 kg (bmi: 26.31).

Gister wel wat gesnoept: een stroopwafel en 3 kleine blokjes kaas. Bij mijn vriendin (die ook kapster is) die houdt erg van gezelligheid en eten hoort daarbij. Ben gezwicht maar ik voel me niet heel zwak, vandaag ga ik er weer helemaal voor.
De voetreflex gister was ten eerste heel ontspannend, maar ook interessant. Teveel om hier op te noemen. Samen met het naar de kapper gaan ben ik weer even een nieuw geheel, heerlijk!! Ik zit te denken aan een carriereswitch. Van secretaresse naar sociaal pedagogisch medewerkster. Moet nog alles uit gaan zoeken hoor, maar het idee alleen al maakt me erg blij!! Ik hou jullie op de hoogte.
Liefs,
Maaike

January 27, 2006 om 11:47
Hey Maaike!!

Daar ben ik dan!! Ik voel me een beetje schuldig dat ik zo lang niet ben geweest. Gelukkig gaat het hartstikke goed hier. Ik weeg nog steeds 70. Ik heb het fitnesstoestel binnen en zit er nu 2x per week op. Verder eet ik met het avondeten wat uitgebreider, maar probeer ik nog steeds zo min mogelijk lekkers in huis te halen.

Hoe kom je er zo bij om van carriere te switchen? Ik ben ook ooit van carriere geswitcht. Ik werkte bij de tv, en ben webmaster geworden. Niet zo heel schokkend, maar toch!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan