Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, January 27, 2006

RenateB woog op het moment van schrijven 73.00 kg (bmi: 29.24).

:beschaamd: heeft toch weer een tijdje geduurd... :shy:

Heb me gewogen woensdag, weer 1,5 kilo eraf!!! :hoera!:
Mag van mij wel flink sneller gaan, maar ja! Wie wil dat nou niet? Deze week zal sowieso moeilijk worden. Veel uitstapjes, etentjes enzovoort. :ober: Nou ja, dan maar wat meer sporten!

Merk sowieso, als ik zo rondkijk op de site, dat iedereen het een beetje moeilijker heeft dan normaal, of niet? Zal het optimisme van het nieuwe jaar weer een beetje gedaald zijn? :handenoverelkaar:

We zullen er toch met z'n allen tegenaan moeten!!! Lees echt met heel veel plezier al jullie berichtjes. Helaas heb ik het een beetje druk de laatste tijd, maar probeer echt zo veel mogelijk jullie op de hoogte te houden! Vandaag ben ik op werk en ik heb alleen maar gezonde dingetjes mee genomen. Dat voelt dan al zo goed he. Gewoon normale boterhammen (geen broodjes, kaaspunten, croissantjes enz.), plakje ontbijtkoek, appel. Lekker water erbij en ik drink me helemaal krom aan thee (zo veel mogelijk smaken meegenomen, lekkerrrrr).

Nou, heel veel succes weer de komende dagen, als jullie mijn hulp nodig hebben hoor ik het wel, want ik geloof dat ik weer in de goede moed ben!!

:totdevolgende:
Liefs,
Renate

January 27, 2006 om 13:38
HOi Renate,

wat lief dat je iedereen zo wil steunen en bedankt voor je opbeurende berichtje! De sportschool heeft me wel goed gedaan idd. Ik heb lekker gebuffeld en af en toe een wat zwaarder gewicht gebruikt. Morgen ga ik hardlopen, want volgens mij is dat gewoon de beste afvalcardiotraining die je maar kan doen, tenminste, toen ik dat steeds deed, viel ik wel veel harder af. Ik hou me iig netjes aan het gezond eten. Ik eet nog neit 1 koekje! Maar eerlijk gezegd heb ik daar ook helemaal geen behoefte aan, best raar is dat. Misschien komt het doordat ik van het wasborddieet al zoveel moet eten :vreten: :D

Echt goed dat je alweer 1,5 kilo kwijt bent joh! Dat gaat heel erg lekker. En je moet niet sneller willen gaan hoor, als het goed verloopt dan zal het alleen nog maar langzamer gaan. Een halve kilo per week schijnt ideaal te zijn. Dan heb je de grootste kans dat het vet langdurig weg blijft. Dat heeft volgens mij te maken met dat je dan zo'n gezond eetpatroon hebt dat je afvalt, maar neit zo overdreven dat je het maar korte tijd vol kan houden.

Nou, ik zit op m'n werk, dus ik ga weer door :)

Succes!! (en ik ontvang je steun met groot plezier (+) !)

Liefs Ish:coco:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan