Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, January 27, 2006

Tien woog op het moment van schrijven 87.70 kg (bmi: 29.30).

Ik ben blij! Lekker weer onder die 82. Het gaat eigenlijk prima hier. Zeker doordat m'n vriend ook meedoet snoepen we 's avonds niets en dat was toch wel een groot probleem bij ons. M'n huid is ook weer veel mooier door het water drinken. Dat is altijd zo'n heerlijke bijkomstigheid. Dit weekend komt m'n zusje en een vriendin logeren dus ik denk dat een yoghurt en fruitdagje op maandag wel nodig zal zijn ;-)

Hoe smaken de salades bij de McDonald's? M'n vriend heeft m'n zoontje beloofd dat we zondag naar de Mac gaan als hij zich de hele week netjes zelf binnen een normale tijdsduur aan zou kleden. En volgens mij werkt het... helaas ;-)

Gister trouwens de linzensoep gegeten. Ik had een hele pan gemaakt en in porties in de diepvries gedaan. Dus toen mijn vriend niet thuis kwam eten heb ik voor m'n zoontje en mij er wat uit gehaald. Hij heeft gesmult! Ideaal is dat: makkelijk, gezond en lekker! Bedankt Lientje voor dat recept.

Tot volgende week.

January 28, 2006 om 10:44
Hoi Martine!~

(+) Goed joh dat je al meteen weer zo lekker bezig bent! En die soep is inderdaad echt heerlijk! Wij eten de linzensoep met regelmaat hier en het is ook handig want er blijft altijd over van zo'n pan vol en dat doe ik dan in een bakje in de vriezer en dat neem ik dan mee op woendag als ik naar school moet! Mijn medestudenten zitten altijd vol jaloezie elke woensdag te bekijken wat voor lekker recept ik nu weer bij me heb ;) En het is meestal GI natuurlijk. Als ze eens wisten hoe gezond al dat lekkers ook nog eens is ;) hihi!

Bij mij gaat het ook heel erg goed hoor. Ik ga op naar de 70 nu! De laatste kilootjes ga ik kortemetten mee maken!

Groetjes! ***Lientje***

P.s. Hoe bevalt het in jullie huisje?
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan