Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, January 27, 2006

Najade woog op het moment van schrijven 66.60 kg (bmi: 23.32).

Owkee,

Ik sta eigelijk al heel de maand januari stil op 65 kg. Ik krijg er iedere keer wel iets af (een halve kilo, soms een kilo) maar verder geraak ik dus niet en dan zakt mijn motivatie echt onder nul en verpest ik de boel maar weer. Eigelijk mag ik zelfs blij zijn dat ik nog steeds rond die 65 zit en niet meer weeg.

Maargoed, ik heb nu een nieuw doel: 17 februari moet ik terug naar mijn middelbare school en tegen dan wil ik tog wel een aantal kilootjes kwijt zijn. Dus het is niet meer van wat te schommelen op en neer, het lijntje moet egt wel nr beneden!!!

Vandaag terug gaan sporten en ik heb egt wel mijn best gedaan vind ik. Dat sportdagboek vind ik trouwens een heel leuk en motiverend idee, ik ga het vanaf nu iedere dag invullen (of tog proberen :))

Nu ga ik maar eens wat leren, volgende week vrijdag en maandag alweer examen, pfft. Kben wel van mijn vorig door (jippie!!) en op die punten hebben we wel heeeeel lang moeten wachten. Dit jaar ga ik dus egt wel voor de eerste zit!!! Ik wil eens lekker vakantie pakken ja, want volgend jaar beginnen we al de eerste week van september (help).

Doei doei

January 27, 2006 om 18:37
:hi: Tine,

Tja, dat hangen blijven, hoe zit het met je cm? Blijft dat ook gelijk?

Veel suc6 met je examens...

Groetjes,

Mario
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan