Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, January 27, 2006

Nursie woog op het moment van schrijven 72.00 kg (bmi: 24.91).

Hallo lieve allemaal,

Dat doet me toch goed, dat jullie toch iets in mijn dagboekje schrijven als ik het hier zo laat afweten!! En het houdt maar niet op met de drukte hier...
Fulltime werken, de boekhouding en het kantoorwerk van Pascal, het huishouden, de boodschappen, het blijft gewoon tijd vragen!
Ik zat vanochtend zelfs te denken om me hier maar tijdelijk af te melden maar als ik dan weer even langwip en die berichtjes lees denk ik, néééé!!
Dus hier ben ik weer even met een kort verhaaltje en zal ik even in jullie dagboekjes reageren. Dat is dan meteen voor weer een aantal dagen want ik heb vandaag alleen even vrij.
Sporten komt er niet van, vanochtend gepoetst, ga nu boodschappen doen en straks bij mijn ouders eten. Nog even een bloemetje halen en een kraamcadeautje bestellen, rennen en vliegen dus!
Vanaf morgen weer 6 dagen werken, zo kom ik dus echt niet aan sporten toe!!
Na die 6 dagen lijkt het wat rustiger te worden, dan ben ik 5 dagen vrij en kom ik wat meer tot mezelf hopelijk. Nu vlieg ik van het een in het ander en dat is niet echt prettig maar ja, ook dat is maar tijdelijk.
Ik ga nu snel jullie dagboekjes langs,
heel veel liefs van Chantal :knuffel:

January 27, 2006 om 07:58
zag in je dagboek dat je al behoorlijk bent afgevallen.Kanp hoor.Tja, het is altijd een drukte he en een klus om alles thuis en het werk te combineren.Dan blijft sporten er vaak bij.Ik sport ook niet echt maar probeer dagelijks of een half uurtje te wandelen( 's-avonds voor het naar bed gaan lopen we even samen rond) of eenhalf uurtje op de hoemtrainer te zitten.Dit combineer ik dan altijd met tv kijken. Twee vliegen in een klap.
January 27, 2006 om 10:30
Ha Chantalleke!
Volgens mij is het niet zo'n probleem als je een keertje wat minder aan sporten toe komt. Je hebt het harstikke druk met andere dingen en dan schiet er dat gewoon bij in.
Jammer maar het komt wel weer.
Neem de tijd en wij zien je wel verschijnen als je wel tijd kunt vinden.
Probeer dan in ieder geval om niet door te slaan met snoepen of fout eten doordat je hier niet vaak aanwezig bent.
Bij mij gaat het dan juist altijd fout.
Succes met alle drukte en we zien je snel weer, goed?
Liefs, Betty
January 29, 2006 om 06:38
:totdevolgende:

Even een kort berichtje van mijn kant. Ook ik heb deze week erg weinig tijd gehad om te reageren.
Maar als ik jou dagboekje zo lees, heb jij het idd wel heel druk. Denk je wel aan jezelf!!
Hopelijk blijf je wel op :valtaf1: hoor!! Zal je anders erg gaan missen!!

:knuffel:Colours
January 29, 2006 om 15:08
Hoi Chantal,

Nou ja als je het zo druk hebt, is het toch niet erg als je eventjes niet sport. Dat rennen van hot naar haar, levert je toch ook wat lichaamsbeweging op. Als het straks iets rustiger is, ga je gewoon weer lekker sporten. Als je het maar een beetje bijhoudt. Pfoeh, bij mij lukt het allemaal nog niet zo met mijn gezonde leefstijl. Ik maak me gewoon te druk met mijn studie en of ik wel op de goede weg zit. Maar goed, het komt wel goed, dat voel ik gewoon.

Nee, :schrik:, niet opzeggen hier. Wat maakt het uit, je hoeft echt niet elke dag langs te komen of meteen te reageren. Doe ik ook niet.

:hartje:
Heidi
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan