Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, January 27, 2006

Jufjet woog op het moment van schrijven 75.50 kg (bmi: 27.07).

helaas vandaag een onsje erbij.Waar dit vandaan komt is een raadsel maar afijn, is niet echt veel toch.Ik houd er echter wel van dat de dalende lijn zich voortzet.

January 27, 2006 om 16:29
Ha jufjet, vond je nickname leuk (heb ik natuurlijk associaties mee) en daarom heb ik je uit de lijst gepikt. Heb jij het over oktober 2005 of 2004 als je het over die 97 kilo hebt? Zat en aantal jaren geleden ook daar maar inmiddels varieer ik van 82 tot 86 en onlangs dus alweer 88. Maar weer eens aan de slag dus, een gebed zonder eind. Moeilijk voor jou die laatste paar kilo's. Ik duim voor je, je kunt het beslist, ben benieuwd naar het vervolg. Tot zover heb je het mooi gedaan! Mooie dame.
January 27, 2006 om 17:44
hele week keurig aan mijn dieet gehojuden.Vanavond flink de mist n gegaan. Nootjes gegeten en een flinke hoeveelheid dropjes.
Foei toch. Dus...morgen niet op schema.
January 28, 2006 om 07:56
Hallo jufjet,

Bedankt voor je berichtje bij mij.
Ja, ik ben een enthousiaste dieetster met het boek van Sonja Bakker. Ik had zo'n zin om ermee te beginnen en dat maakt het al makkelijker. Jij ook zin?
Ik weet zeker dat het je lukt. Bij ons clubje hier: bereik je ideale gewicht-Sonja Bakker is nog plaats voor nieuwe. We staan nogal onderaan in de lijst (met 3 of 4 leden) Join us! Gezellie. Vind je onder: 'clubs'.

Ik weeg me nu 2x per week: op vrijdag en maandag. Omdat ik bij twee groepjes zit, en twee keer wegen vind ik al veel. Jij weegt je meer? Omdat je het over 1 ons meer hebt.

Hee, zet hem op en succes maandag. Veel water drinken helpt echt, lust jij warm water, ik namelijk wel en dat is wel zo lekker in de winter.

Groet en liefs van Trix
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan