Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, January 27, 2006

Tindomerel woog op het moment van schrijven 133.80 kg (bmi: 43.19).

:hallo: Hallo allemaal!

Al een week een account op deze site en twee weken aan het afvallen, nu 5,4 kilo kwijt in totaal :jippie:. Hoogste tijd voor een dagboekbericht.
Mijn beloningssysteem werkt. Vorig weekend na de eerste vier kilo eraf een trollbeads armband gekocht en mijn eerste kraal (zilveren, een draakje)! Ben heel trots. Met elke 2 of 3 kilo mag ik een nieuwe kraal kopen. Met 7 kilo mag de volgende kraal, dat wordt een glazen, maar ik weet nog niet welke kleur.
Had het gister even heel moeilijk met mijn motivatie :snik:. Niet gezondigd in de zin van snoepen, maar ook niet heel hard mijn best gedaan. Ik heb niet gezwommen en op de crosstrainer geweest wat ik wel van plan was. Vandaag gaat het gelukkig wel wat beter. Ik denk dat mijn dip kwam omdat ik woensdag niet in mijn schermpak paste wat ik wel heel erg gehoopt had. Kon dus ook niet schermen. Mijn doel voor van de week om minimaal 1 keer te gaan zwemmen heb ik wel gehaald. Ik had alleen gehoopt om nog meer extra te bewegen deze week. Misschien stel te hoge eisen om in 1 keer te halen. Ik weet alleen wel dat bewegen voor mij erg belangrijk is, dus ik moeten blijven proberen zoveel mogelijk in beweging te zijn.

Iedereen veel succes!

Groetjes, Tindo :elfjuh:

January 27, 2006 om 11:45
Je moet je lichaam ook rust gunnen tussendoor hoor en de ene week kan je meer aan qua bewegen dan de andere week. Dat merkte ik deze week ook. Moet ongi worden nou het ging alles behalve lekker deze week voor mijn gevoel. Althans de motivatie om er naar toe te gaan. Als ik er was ging het wel. ZO ook vandaag. Toch gegaan en mijn schema gedaan alleen 1 oefening maar 2x 10 herhalingen gedaan ipv 3x10 want dat trok mijn onderrug echt niet!

En dat afvallen maak ik me nu even niet druk om. Hou mijn eten niet in de gaten en heb de afgelopen dagen een vreetbuien gehad!!!! Wel ben ik de cola light aan het afbouwen. Ipv 1 a 2 1,5 liter flessen per dag drink ik die nu nog maar per week... Das al een hele verandering voor mij. En vanaf maandag ga ik pas mijn eten aanpakken. En door het sporten verwacht ik pas zo maart/april te gaan afvallen.... Dus maak me er nu nog even niet druk om. Vind het belangrijker dat ik het sporten vol hou en dat ik minder pijn heb en gelukkig merk ik daar al veel verschil in!!
January 27, 2006 om 17:19
:tipweek:

•Ga eens wat vaker fietsen
•Stap een bushalte eerder uit en loop het laatste stuk
•Neem de trap in plaats van de lift
•Was je auto zelf in plaats van door de wasstraat te rijden
•Ga s' avonds een half uurtje lopen

Als je begint met meer beweging in je dagelijks leven in te passen, is het van belang dat je goed luistert naar je eigen lichaam. Je hoeft geen topsport te bedrijven. Als je gaat bewegen, is het juist van belang dat je het rustig opbouwt en dat je niet buiten adem raakt. Je moet tijdens de activiteit een gesprek kunnen blijven voeren.

succes komende week! :geluksklaver: WIJ ZIJN HET WAARD
January 28, 2006 om 06:04
Hai Tindo,

Leuk dat je hier ook bent!!

En dat schermvest, dat gaat binnenkort wel weer dicht hoor!! Let maar op!

Succes!!
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan