Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, January 27, 2006

Supersized woog op het moment van schrijven 117.00 kg (bmi: 44.04).

:hi:

Dit wordt weer een moeilijk weekend voor mij.Morgen heb ik een :feestje: feest.Eentje waar ik zelf ben uitgenodigd.Het is een 40 jarige bruiloft in de familie. Dan heb ik eigenlijk nog een feest van een oud werkgever die zoveel jaar zijn zaak heeft.
Maar zondag moet ik zelf ook op een artiestenfeest werken. En dat begint s middags al.
Voor mij geen alcohol :aangeschoten: dus.Ik hoop dat ik me daar aan kan houden want anders sta ik zondag wel heel gammel te werken.

Op dit moment sta ik niet voor mezelf in.Overal heb ik zin in.Of het nu :candy: snoep is of chips :chips:.Of:aangeschoten: :kip::tafelen:.Het blijft allemaal even moeilijk op dit moment.O wat ben ik slecht:slecht: bezig, :iknow:. Het is gewoon om te :janken:

groetjes Supersized:hamburgereten:

January 27, 2006 om 20:42
Hoi supersized,

wilde jij nog lid blijven van bmi 40+ of liever niet... Laat het even weten, want als je geen interesse hebt of het te druk hebt met je eigen clubje dan verwijder ik je.

tnx alvast,
tilaena
January 28, 2006 om 05:15
:hi::hi: Supersized,

Nou je staat inderdaad voor een heel moeilijk weekend, zal ik een of twee :feestje: van je overnemen ??? Ik kan toch niet meer eten door het bandje :lachen: .... :uh: .... alhoewel ook niet zo'n heel best idee, want dinken kan ik dus wel :aangeschoten: .... en daar zitten ook de nodige calootjes in :hm:. Zit maar te bedenken hoe ik je kan motiveren om toch door te gaan, want je bent zo goed op weg, zonde als je het zou loslaten !!! Mijn man zegt altijd, "de tweede hap is nooit zo lekker als de eerste", want ik denk namelijk dat het probleem niet is dat je 'iets' van die dingen neemt, maar dat als je er eenmaal aan begint, je ook door blijft snaaien en da's nou net het gevaar, maar ja ... dat weet je natuurlijk zelf ook wel. Wat ik me ook een beetje afvraag is of je wel helemaal goed in je vel zit. Als ik zelf namelijk niet goed in mijn vel zit heb ik het ook veel moeilijker met niet snaaien, dan zou ik ook liever alles eten wat los en vast zit. Eigenlijk heeft dat niets met drukte te maken. Ben een beetje lief voor jezelf hoor, want straks loop jij jezelf voorbij en daar heeft helemaal niemand iets aan !!!

Lieverd, ik wens je toch een heel prettig weekend en ik hoop dat je jezelf een beetje in de hand kan houden !!!

Groetjes en dikke :kus2::knuffel:
Nickey :beer:
:bye::bye:

P.S. ik moest wel :lachen: om het berichtje wat hier bovenstaat :sorry:, maar waar zijn we nou zelf mee bezig !!! :vrede:
January 28, 2006 om 05:26
Hou de Happy Meal voor ogen en dan wordt je verlangen naar al het lekkers vast wel minder! Ik weet het, het is makkelijker gezegd dan gedaan. Als ik zelf aan eten denk, moet ik het ook echt eten anders zit het de hele dag in mijn hoofd en kan ik nergens anders meer aan denken...

Heel veel succes in ieder geval en veel plezier bij de feestjes! En denk maar zo, een feestje is ook gezellig zonder dat ik me vol zit te eten!

Groetjes Varkentje :oink:
January 29, 2006 om 14:00
kom op he wel moeilijk he dan denk je dat je de moeilijke decembermaand achter de rug hebt om in januari flink van start te gaan en dat heb je allerlei van die feesten (heb er zelf ook al 4 achter de rug) vreselijk.
Probeer toch die draad weer op te pakken en ervoor te gaan.
Veel succes.
Groetjes
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan