Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, January 27, 2006

Jytte woog op het moment van schrijven 87.60 kg (bmi: 29.27).

nou zoals je ziet is mijn lijntje weer iets of wat gestegen....
Heb logees hier en het is keimoeilijk nu op het moment. Ik eet veel onregelmatiger omdat we overdag vaak de hort op zijn en dan tussen de middag nog even ergens gaan eten.
Ik probeer dan wel gezonde dingen te eten maar het is toch anders als dat je alleen thuis je boterhammetje op zit te peuzelen.

Vanaf nu tot het juni ( laatste maand dat we hier zijn) hebben we zowat constant logees dus het gaat zwaar worden de laatse maanden qua lijnen vrees ik.

Ff doorbijten dus en ik weet dat ik eigenlijk gewoon mijn ritme aan moet houden maar hoe??? iemand tips?

Jytte

January 29, 2006 om 10:31
hoi,
Buiten de deur lunchen is toch geen ramp? Als je het gewoon bij 2 broodjes, wat fruit, rauwkost, en 1 beker melk bij neemt. Of is dat moeilijk te krijgen daar? Het zijn juist de verkeerde tussendoortjes die je doen groeien, niet de lunches toch? Of ik zie ik dat helemaal verkeerd? Maar het is inderdaad dat onregelmatige dat je de das omdoet. Probeer toch in het gareel te blijven en je bewust te blijven van wat je allemaal eet, voordat het helemaal de spuigaten uitloopt.Probeer 1 tussendoortje 'smorgens en 's middags te nemen en verder de gewone maaltijden.En zoveel mogelijk te voet afleggen wil ook wel helpen.
Ik zou het anders ook niet weten hoor. gr. Willeke
P.S. geniet van je visite, want dat is toch ook heel wat waard.
January 29, 2006 om 13:34
Hoi

Zit al een tijdje in een dip(wat lijnen betreft)
Gaat niet goed, ik wil het er echt af, morgen maar weer met frisse moed beginnen.

Erna
January 31, 2006 om 09:00
HEEEEEy Buuf,

Ik heb een idee, we laten Egon onze foto's fotoshoppen. En dan wel op zon manier dat we eruit zien als slanke dennen (nou ben jij al een heel eind op weg maar ik moet nog even he). Die plakken we dan overal waar we kunnen kijken , dan weten we waar we het voor doen. :otje:

Maar ik denk dat het je gaat lukken hoor buuf, zeker als je straks weer in ons kikkerlandje zit, dan kan je weer eten zoals je het gewend was. Je zult zien die laatste kiloos verdwijnen als sneeuw voor de zon.

Liefs Wendy
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan