Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, January 27, 2006

Marijke1970 woog op het moment van schrijven 86.00 kg (bmi: 28.73).

Het is allemaal maar erg raar en vreemd georganiseerd zeg op de school waar ik werk.
Ik heb jullie inmiddels verteld dat ik gisteren mijn functioneringsgesprek zou hebben?? Nou meiden ik maar werken en werken met de kinderen. En met de kinderen naar buiten erg :koud: Een half uur lang.
Ik heb helemaal niks gehoord van de directeur. De kinderen en ik gingen eindelijk naar binnen en naar de klas en hun juf. (Mijn ontzettende aardige collega = sarcastisch bedoeld) Ik ging met jas en tas gauw naar het "kleine hokje".
Daarna ging ik mijn jas ophangen en vroeg aan de directeur: Hoelaat heb ik (eigenlijk) mijn functioneringsgesprek"? Antwoordt van hem: ojee helemaal vergeten
:hm: :hm: dan sta je toch wel heeeeeeeeeeeeel raar te kijken :hm:
Hij gaf aan wel het een en andere gehoord te hebben van mijn aardige collega's hij had er nog geen zicht op van hoe en wat mbt mij. Het komt er op neer dat het functioneringsgesprek uitgesteld wordt, dat gaf hij ook aan. Op mijn vraag wanneer heb ik dan wel mijn funtioneringsgesprek zei hij weet ik niet maar je hoort het op tijd!!!

Nou meiden zo wordt er gewerkt op school.
Wat moet je hier nou mee?? Ben je best zenuwachtig voor dit alles en dan gaat het niet door.

Fijn weekend

Marijke

January 28, 2006 om 06:03
Hoi Marijke,

Jammer dat je je voor niets zenuwachtig hebt gemaakt. Lekkere planner die directeur van jou. De volgende keer dat je een afspraak hebt kun je hem er beter van te voren even aan herinneren en ik zou hem ook vertellen dat je je er zenuwachtig over maakt dus dat je wel wilt dat er serieus met de afspraken wordt omgesprongen. Het komt allemaal nogal onprofessioneel over. Enne.... hoe gaat het met lijnen?

Groetjes Irene.
January 29, 2006 om 10:15
hoi,
Ja, dat is zeker een tegenvaller. Jij zit je er zenuwachtig over te maken en dan vergeet hij het! Je kunt er weinig aan veranderen het is nu eenmaal zo. Daarom zit er niets anders op dan maar af te wachten wanneer je gesprek dan gaat plaatsvinden. Groetjes van Willeke.
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan