Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Friday, January 27, 2006

Eucalypta1 woog op het moment van schrijven 85.60 kg (bmi: 29.97).

Vandaag was een rare dag. Vanmorgen stond ik op het station zonder rugtas dus weer terug naar huis en treintje later. De halve nacht op de plee gezeten wegens bijwerkingen van antibiotica, dat is gelukkig weer over. Om te compenseren dat ik vanmorgen een half uur te laat was ben ik vanmiddag anderhalf uur eerder weggegaan.

Vanavond voelde ik me al een stuk beter. Ik heb gauw een trui op de machine gebreid, nu alleen de boorden van de mouwen en hals nog breien en van alles erop mazen. Wordt een kleurig geheel. Zwarte boorden, stuk wit en groen en groot stuk felrood. Met mazen nog oranje en paars toevoegen en ik ben gediplomeerd regenboog. Die boorden doe ik morgen wel overdag. Ik heb bestuursdienst en alles is afgelast dus saaie dag, kan ik net zo goed die boorden breien.

Ik denk niet dat ik deze week ben afgevallen, de dip duurt voort. Ik blijf wel gewoon op 1200 tot 1300 calorieen gaan, daar voel ik me ook goed bij. En als het een paar weken stil staat is het ook geen ramp, zoveel hoef ik niet meer.

O ja, er staat een enorme pan snert klaar enne......... hij smaakt goed!

January 27, 2006 om 20:13
kun je niet een beetje oversturen? Hoewel, zal mannie niet blij mee zijn...:scheet:
ga morgen m'n nieuwe pak inwijden!!! ( Nogmaals dank!) Keurig schoenen met (lage) hakkies eronder dus ik ben vermomd als dame...:schrik:
trouwens: na een halve nacht op de doos ben je toch vast nog wel wat overtollig gewicht kwijtgeraakt... is het nog ergens goed voor....:lianvroeger:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan