Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, August 28, 2004

Meerja woog op het moment van schrijven 70.50 kg (bmi: 24.11).

Nou de :weegschaal: gaat weer de verkeerde kant op! :( En dat is mijn eigen schuld! WE zijn nl gister met vrienden naar de bios geweest ( the village, echt geen reet aan!!!! Geen aanrader dus) Nou toen had mijn vriend lekker popcorn en mijn vriendin lekkere chips, en nee ik kon me niet beheersen heb lekker gezellig mee gegeten! :( Maar het probleem is als k begin dan kan ik moeilijk stoppen dus heb me aardig vol geVReten! :| Maar ja eigen schuld he! Baal er wel van. Vanavond doen mijn vriend en ik een feestje bij ons thuis voor al zijn vrienden ( stuk of 20 mensen komen er) veel lekkers en alcohol thuis dus :( en tja moeilijk hoor om dan niet gezellig mee te doen ( in je eigen huisje / je eigen lekkers :| )

Ik zit de laatste dagen erg in een dip. WE hebben vorig weekend hier kermis gehad en niemand, maar dan ook helemaal niemand heeft gevraagd of ik ben afgevallen :( Ik kom wel van 73 en weeg nu + 68 :))) Maar niemand niemand niemand die het ziet :( Nou daar baal ik best behoorlijk van. Ik zeg ook niks en wacht gewoon af tot ze het EEN KEER ? zullen zien! Wel erg jammer hoor!!! Maar goed, ik moet dan gewoon nu doorgaan tot ze het WEL kunnen zien! ( maar mijn motivatie is ff zoek :( )

Iedereen een prettig weekend en tot gauw!!
:kus: :knuffel: :dag:

August 30, 2004 om 03:36
Hé Meissie,

Ik zit nu ook ff in een dip hoor! Zal wel door het weer komen. Je moet gewoon ff lekker een weekendje genieten en dan weer verder gaan!!!
Je bent toch al bijna op je streef dus......
JE KAN HET!!!!

Dikke :kus: blondie
August 30, 2004 om 03:50
Hey meisje,

we laten elkaar niet in de steek. We beginnen opnieuw, en wel NU.
SAMEN KOMEN WE ER WEL !! Dat is toch wat jij mij ook beloofde hé.
Wel NU dan.

Liefs, Nine
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan