Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, August 28, 2004

Sophia woog op het moment van schrijven 95.20 kg (bmi: 35.83).

pff, 2 dagen bezig geweest met een klerelijer die 5 minuten nodig had om mijn leven te verpesten.... de inbreker die het nodig vond om de auto en mijn tas te jatten, zit nu te bellen met mijn mobieltje, ik heb namelijk mijn 06- nummer gebeld en het was in gesprek. de smeris gebeld en ze konden niks doen omdat ze alleen bij zware misdrijven de mobieltjes lokaliseren, en 1 keer per jaar sturen ze een sms, dat het mobieltje gestolen is, whahahaha, alsof dat helpt..... net de autopapieren geregeld, zodat de dief tenminste de auto niet kan opeisen, ook dat nog... ik heb ff lekker gejankt net en kan er weer ff tegen, maar wat vreet dat een energie zeg...
wie wet er iets opbeurends te vertellen? :zucht:

August 28, 2004 om 10:11
De wereld vergaat nog niet vandaag en morgen is er wéér een dag ????
Er zijn ergere dingen op de wereld ?
Het is maar materiaal ?
Nu is het tijd voor een nieuwe auto?
Je hebt er in ieder geval iemand anders blij mee gemaakt ?

Nee, ik vind het écht rot voor je, :knuffel:
August 28, 2004 om 10:59
Het nadeel is dat ik elke dag weer aan het zondigen ben. Het gaat echt niet goed. Ik zal blij zijn als ik weer aan het werk moet maandag, dan kan ik tenminste tussendoor niet snoepen (een waterijsje op z'n hoogst).

Nog even dit weekend doorbijten dus.

Fijn weekend.

:kus:


Nanda
August 28, 2004 om 16:07
Jeetje zeg, wat rot. Ik denk soms ook dat alleen mij maar zo'n dingen gebeuren, maar helaas gebeurt het ons allemaal wel eens. Mijn eerste autootje werd opengebroken en men wilde er mee wegrijden, hele auto van binnen vernield, maar het was hen niet gelukt om er mee weg te komen. Ik vond mijn autootje toen niet meer "veilig" en proper, er had iemand met kwade bedoelingen ingezeten dus autootje weg. Paar jaar later (ik had nu een opel kadet) was ik bij een vriendin videofilmpjes aan het kijken en toen ik naar huis wilde gaan was mijn auto weg en stond er een andere opel voor in de plaats. :(
Zo raar, mijn auto weg. Politie gebeld, aangifte gedaan (en ja hoor ik had mijn autopapieren heel stom in de auto gelegd, stom stom). Maar goed paar dagen later hadden ze hem pas weer gevonden. Er had zelfs nog een achtervolging plaatsgevonden waarbij mijn arme opel ;) over verkeersdrempels was gevlogen. Dus alweer vond ik mijn auto niet meer veilig (was ook van de onderkant wat kapot gegaan) en weer een nieuwe (nou ja tweedehands) auto, deze keer een ford. Die is door mijn ex helemaal in de prak gereden en nu rijdt ik in een ford fiesta rond waar een tijdje geleden iemand mijn buitenspiegel van heeft aangereden zonder zich te melden. Pffff zo, dit was mijn autoleed.
Ik denk inderdaad dat die dief van jouw mobieltje zo schrikt van dat politiesmsje dat hij het meteen aan je terug komt geven, hahaha wat denkt de politie zich?
En jammer he dat zo'n gebeurtenissen alleen maar energie vreten en geen kilo's dan was dat tenminste nog meegenomen.
Veel sterkte!
Groetjes
Amarella
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan