Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, August 28, 2004

Kiwie19 woog op het moment van schrijven 66.00 kg (bmi: 18.09).

(Oops, zat te slapen, voor tweede keer dit bericht dan maar, nu niet als reactie op mezelf, maar een los bericht)


Okee, zoals ik al dacht, m'n eigen weegschaal doet weer eens gek, en ik kan hem 1,5 kilo lichter draaien! Kijken of ik dan toevallig weer op dat typex puntje uitkom van het wieltje.
Maar goed, hier thuis weeg ik nu 66,25 's middags, das beter dan de 67,75 in Wageningen toen ik daar vanmiddag weg ging

Vanavond erg lekker gegegeten, en volgens het kaartje (m'n mamma had volgens een recept gemaakt) was het 500 kcal p.p. Maar als ik het dan hier weer invul kom ik een stuk hoger uit, maar ach, wat maakt het uit.

Vanavond ook nog taart! Vriendin is jarig. Taart ga ik niet afslaan (waarom zou ik, afvallen is niet hard nodig bij me, kan ook wel wat langzamer) maar de chips laat ik links liggen! Vind ik een goede deal voor mezelf, vraag wel om wat kleiner stukje, maar taart afslaan staat zo ongezellig En als je dan nog een echte reden heb (écht te dik) dan oke, maar ik ga het gewoon lekker opsmikkelen!

Vanmiddag ook al zo'n mini-mini-milkyway op, een celebration, maar kon hem niet weigeren want m'n moeder had hem alweer toegegooid. Dat is zo lastig van hier thuis zijn bij m'n ouders. Maar morgenavond ben ik weer weg :-D

August 28, 2004 om 12:58
Hoi Hoi,
Had donderdag rugpijn gekregen door Aerobic, als ik een dagje rust is het weg, maar was eigenwijs en ging niet rusten maar tai-bo doen en buikoefeningen... stomme ik :violent:
Nu is het al iets minder.
Weet eigenlijk niet of skate een positief effect geeft je maakt opzich wel een rustige beweging en niet teveel met je rug.... ik merk het morgen wel :)
Doe jij nog aan sport of hobby's??

:happybirthday: met je vriendin
hahaha, leuk dat je wel de taart neemt en niet de chips, goed bij nagedacht en je zeker niet schuldig voelen... geniet ervan!!

doeggg :hallo:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan