Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Valtaf.nl gaat stoppen! klik hier om erover te lezen.
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Saturday, August 28, 2004

Aniet woog op het moment van schrijven 59.20 kg (bmi: 21.74).

Hallo lijnvriendinnen,
Vandaag weer goed doorgekomen. Vanmorgen eerst lang op bed gelegen, mijn dochter liet de hond uit, dus het kon. Zeker wel tot 10 uur. Dat is voor mij echt een uitzondering. Niet geslapen, maar lekker een boek gelezen, zalig. Daarna de nodige opruim- en schoonmaakwerkzaamheden. Krantje lezen (van de hele week) en met mijn schoonzus naar het bos met de hond. Onderweg lekker een bakkie gedaan en voor je het weet is het dan al weer half 3. Dan nog lunchen, een pan soep gemaakt van soepgroenten en een liter water met een bouillonblokje. Eén boterham erbij, klaar. Nog wat boodschappen gedaan. Toen kwam mijn vriendin onverwachts op bezoek. Altijd gezellig. Wat gedronken??? Jazeker, 2 glaasjes water. (En zij ook!). En toen kreeg ik ineens de geest. Goh, het gras is toch wel erg hoog. De maaier tevoorschijn, de grashark, en aan het werk. Om 6 uur dus gebroken op een tuinstoel. Wel voldaan, heerlijk in het zonnetje. Daarna achter de pannen. Maar o jee, dat is natuurlijk niet 1,2,3 klaar en een honger... Niet te stoppen, dus een flinke plak kaas gepakt (Slankie 20+, dat wel). Meteen daarna gegeten. En wat zegt de calorietabel? Ik zit nog niet aan de 1000! Terwijl ik hartstikke vol zit nu. Goed toch? Kan ik vanavond nog wat nemen. Wat? Dat is nog een verrassing. Ook voor mij trouwens.
Fijne avond, allemaal.
Liefs :kus: Aniet

Onbekend
August 28, 2004 om 13:14
Hoi

Zoooo, jij had er zin in om het gras te gaan maaien, maar het is wel opgeknapt zeker..?! Lekker hoor, kun je nu lekker uitrusten. Ik verbaas me er altijd over hoe gezond en ook lekker je kookt! Goed hoor!! Ikzelf ga niet op mijn eten bezuinigen zeg maar. Ik let de hele dag op, eet veel fruit en groenten, drink water en sport, dus ik eet mn avondeten zoals altijd anders is er echt niks meer aan!

Mijn chipsdip is over inderdaad (denk dak wel een zak op heb, slik) maar door het hardlopen weer aardig opgelost. Strakkies naar de bios dus dan kan ik ook niet eten. Voordat ik wegga nog maar een bak meloen naar binnen werken.

Fijne avond!!
:kus: Wendy
Amc
August 28, 2004 om 13:52
Hi meisie je doet het goed he??? Ja wij hebben nog steeds de :hond: van mijn zus te logeren heerlijk hij is zo lief het is een spaniel maar hij is heel klein en hij blaft ook niet lekker rustig. Maar hij gedraagt zich als een baby!! Ik denk dat hij tot en met maandag hier is en dan de rest van volgende week overdag van mij mag hij de hele tijd blijven maar ik denk dat mijn zwager hem s'avonds wel wil hebben en mijn zus is nog niet terug van :vakantie: Ik ga aanstonds een bakked aardappel eten (echt engels) met een beetje kip best wel lekker ik had een grote lunch!! prettig weekeinde geniet er van :kus: amc
August 28, 2004 om 17:03
:hallo: Aniet,
ik kwam dus vanmorgen om 5 voor 11 tot de ontdekking dat ik vandaag met de voetbalclub moest meerijden en om 11.15 uur aanwezig moest zijn. Ik liep dus nog vrolijk in mijn nachthempie en had me voorgenomen het hele huis een goede beurt te geven! Vanmiddag met de oudste en zijn vriendin de stad in geweest, ze moest nieuwe kleding kopen en schoenen. We hebben 2 rokjes gekocht, geen schoenen en verder ook nog niks. Er waren geen leuke schoenen in mt. 42! Nu gaan we dus morgen naar Bataviastad! Vandaag heb ik bijna niet gegeten en gedronken, was zo druk. Vanmiddag in de stad hebben we koffie gedronken, zoon en vriendin namen een heerlijk italiaans broodje met kipfilet, zag er heerlijk uit, maar ik heb het bij alleen een cappucino gehouden, goed toch? Overigens had ik er toch 3 ons af!!!!Ik ga nu ff ontspannen in bad en daarna :z, heb het wel een beetje gehad voor vandaag. Tot morgen!
:kus:
:doegie:
Tizio
Onbekend
August 28, 2004 om 18:45
Hoi

Een verslagje van de film staat op mijn pagina, echt je wilt nooit meer naar de :mc:

weltrusten!!
:kus: Wendy
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan