Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Monday, March 27, 2006

Kracht woog op het moment van schrijven 70.00 kg (bmi: 22.86).

Ik ben vandaag gaan zwemmen en dat voelt goed. Voel wel mijn spieren. Ik ga verder met de weight watchers en wil zo,n 2 x per week zwemmen en zoveel mogelijk wandelen en fietsen. Dus kom maar op met dat mooie weer.
Ik heb mezelf een schop onder mijn kont gegeven met dat depri gedoe. Ik ga proberen zo veel mogelijk te genieten van lekker buiten zijn en probeer meer leuke dingen voor mezelf te gaan doen. Ik heb van het weekend zelfs kleding gekocht. Ik moet van mezelf iedere maand wat kopen van kleding of schoenen. Dit zijn wel dingen die mij blij maken. Beetje meer zorg en aandacht naar mezelf. En ik zal best nog buien hebben waarin ik baal van mezelf maar ik probeer waar mogelijk mezelf toch meer aandacht te geven. Kleine dingen doen die me een blij gevoel geven.

March 28, 2006 om 01:55
:hallo: Kracht!!

Ik las je berichtje in mijn dagboek en ben inderdaad even komen kijken in je dagboeken..
Hoop herkenbaarheid.. Moet eerlijk zeggen dat mijn :kont: inmiddels blauw is van alle schoppen die ik eronder heb gegeven..
Mijn hubbie zegt wel eens, hang dan je meest vreselijke foto op dan schrikt dat af om te gaan eten, maar dat heeft een averrechts effect.. Ga juist meer eten want het is tochal niet wat..
Ik kom trouwens van de 106,5 kilo af dus soms denk ik, niet zeuren, je bent ver genoeg gekomen, maar dat gevoel van, ik ga geen kleding kopen of in badpak (laat staan bikini) blijft vreselijk hangen..

Dus lieve, beste Kracht, kop op, elke dag is een nieuwe kans, en elke dag is er 1.. Minder eten en meer bewegen is de remedie (en dat weten we allemaal, maar ja..)
Doe je best en elk blijvend kilootje weg is er 1!!

Blijf inderdaad de dingen doen die je leuk vind en je goed bij voelt, dan hou je de kracht om te blijven gaan!!

Dikke :knuf:

:zon: Brightstar
March 28, 2006 om 02:12
heee wijffie :dag:

Ik zag je berichtje aan mijn kantje, en ben gelijk even gezellie gaan buurten bij jouw kantje :D En ook ben ik zo brutaal geweest om wat andere berichtjes te lezen in jouw dagboekje :bloos: Maar jeetje wijffie, jij hebt geen hoge pet op van jezelf. En weet je......???? ik herken het helemaal. Hoe jij je voelt of voelde, want je laatste berichtje was al iets positiever, daar herken ik helemaal mezelf in.
Hoewel ik moeten zeggen, herkende. Jij hebt op 't moment, had ik ook hoor, zo'n negatief zelfbeeld. Dat moet je niet doen!!!!!! Ik weet het is makkelijk gezegd. en tuurlijk is ons ideaalbeeld ditte :meetlint:

Maar ik ben bang, tenminste dat was bij mij zo, hoe meer negatief je over jezelf praat en naar jezelf kijkt, hoe minder het lijnen je gaat lukken. Hoe meer ik baalde van mezelf en andere mooier vond om me heen, hoe minder het lijnen me lukte. Ik ben op een gegeven moment gestopt met "lijnen" maar wat meer gezond gaan eten, en opletten, iets meer bewegen.
En ik ben toen zonder dat ik het zelf merkte of gevoel had dat ik aan het lijnen was 11 kilo :jippieafgevallen: Het was dan wel verspreid over een jaar, dus uiteindelijk is het niet veel geweest. Maar het was er wel af!!!!!!!! En ik had geen gevoel dat ik aan het lijnen was. Want hoe meer je depri blijft , hoe minder het lijnen lukt, dat is gewoon mijn eigen ervaring. En luister naar je vriend, hij HOUD van je zoals je bent!!!!! en dat moet jij ook gaan doen.
Wat is er belangrijker in de wereld dat je gezond bent en dat er iemand van je houd.

En er zijn genoeg leuke kleren voor jouw maatje. Ik heb aan de bovenkant maatje 54-56. Nou ik zal zeggen ik kan wel iedere week shoppen. Als mijn budget het toe zou laten zou ik blijven kopen. En tja je moet jezelf niet pijn doen om naar kleinere maten te kijken, het is nou eenmaal niet anders. En kijk eens wat minder naar jezelf in de spiegel. ja met leuke kleren aan. Denk je dat ik in mijn nakie voor de spiegel sta, nou echt niet. Maar als je er staat, met wat leuks aan, denk dat goh ik mag er best zijn.

Mijn mannetje heeft mij leren kennen toen woog ik 56 kilo :pff: ik weeg nu 118!!!!!
Hij heeft me liever slank, maar houd zo ook ontzettend veel van me. En hij zegt ook steeds, voor mij hoef je niet te lijnen, je ziet er goed uit. En als ik sjagoo ga worden van een dieet, dan moet ik dus gelijk kappen. hhahaha nouja wel lief natuurlijk.
Maar haal die "drang" er een beetje af bij jezelf. Wie weet helpt het jou ook. Ik denk maar zo beter langzaam eraf, en ook langzaam er weer aan, en niet het gevoel hebben van lijnen. Dan gek worden van jezelf en weer te gaan :vreten:
Want dat gebeurde bij mij, ik ging juist onwijs vreten.

En stel je nou eens voor, als je zo blijft leven, 10 kilo in 1 jaar, is wel 20 kilo over 2 jaar!!!!! En tuurlijk een jaar lijkt lang, en wil je liefste deze zomer 20 eraf, maar echt een jaar is zo voorbij. Nou wijffie ik ga maar eens stoppen, want het word wel een heel erg lang verhaal geloof ik. hahhaaa

Ik hoop niet dat je me een bemoeial vind, want zo wil ik niet overkomen, maar ik herkende gewoon mezelf ik jou. Maar ik weet zeker dat je meer waard bent dan het zelfbeeld wat je van jezelf hebt. Kom op!!!!! je komt er wel!!!!!!
De :zon: gaat weer schijnen, dus laat hem voor jezelf ook gaan schijnen. En geniet meer van de dingen om je heen.

heel veel liefs en een dikke knuffel brientje

:jezelfknuffelen:
March 28, 2006 om 02:13
jezelf verwennen MOET!!

gr. Yees :-)
March 28, 2006 om 02:18
Hpo Kracht goed zo ben trots op je. Ik ben nu 25 kilo kwijt kan heel veel biet meer aan heb nieuwe kleding gekocht en voel me geweldig. Zondag chinees gegeten dat is het enige wat ik in een week zondig uit eten op zondag.Wens je veel succes weer.
liefs Anna:geluksklaver:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan