Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 28, 2006

Cloudje woog op het moment van schrijven 103.70 kg (bmi: 36.74).

Deze tante is nu dus echt ziek, alhoewel ik toch besloten heb, naar Claessens te gaan. Ik heb vannacht bijna niet geslapen, ben maar onder de douche gaan staan omdat ik het zo benauwd heb. Dat wil wel eens helpen.

Gisteren kennis gemaakt met Anne, de mogelijk nieuwe aupair die in Juni Anna zou kunnen vervangen als zij deze vrijdag een afwijzing krijgt van een mogelijke job.

Het is een leuke meid, goed met de kinderen, alleen weet nog niet goed of ze in staat is het huishouden erbij te doen. Ga haar vandaag een mailtje sturen met de dagroutine van Anna en dan moet ze zelf beslissen of ze dat wel of niet aankan. Zelf hebben ze thuis altijd een huishoudster gehad en is ze volgens mij niet echt gewend om echt mee te helpen in het huishouden..... Ze komt uit een beter gesitueerd gezin en in tegenstelling tot de meisjes uit voormalig Oost Europa heeft zij, net als Jeroen hahahaha in het huishouden niet echt mee hoeven helpen. Dus of ze dat aankan.....zonder dat het haar gaat vervelen en ze dus met de pet er naar gaat gooien.... dat weet natuurlijk alleen zij!

Daarom lijkt het me het beste dat ik haar vertel hoe Anna het normaal doet. In ons huis was het nu echt een rommeltje en het zou haar misschien een verkeerd beeld kunnen geven over haar taken... Namelijk dat het huis wel toonbaar moet zijn en niet zoals het nu er bij lag. Jeroen ziek in bed, overal speelgoed van de kids, overal kleine rommeltjes, naast ons bed een hoop glazen en her en der overal rommel verspreid, 8 vazen met dode bloemen, kleding op de grond in de slaapkamers, de afwas die volledig opgestapeld van 2 dagen op het aanrecht staat, 3 wasmanden vol met vuile was en een berg was er naast..... Ja is niet echt het toonbeeld van ons huis.... NIET DAT WIJ SUPERNETJES ZIJN.... Maar hoe het er nu uit zag... Nee dat klopt nou ook weer niet en het zag er te makkelijk uit, zo laat maar waaien-indruk. Maar zowel J. als ik hadden beiden geen puf om echt de bezem er even doorheen te halen en Anna was vrij.

Die is nu trouwens al weer druk bezig om alles weer toonbaar te krijgen. Ze zegt dat het wel meevalt en dat het binnen 2 uurtjes wel weer in orde is. Dus het studentenhuis van hoe wij vroeger leefden.... hahahahaha, verandert hopelijk weer binnen korte tijd weer in een huis waar een gezin leeft!!!

Ik ben nog steeds aan het blaffen en heb mijn stem nog niet terug, dus ben blij dat ik het zo even kan doen.

Voorlopig nog niet zwemmen, want eigenlijk wil ik niet naar buiten.... Het is dat ikzelf naar Belgie wil om mijn gewicht te laten controleren, voor de nodige tips en om wat zaken te bespreken, anders zou ik zeker thuis blijven. Jeroen is met zijn zieke kop toch nog gaan werken, hij zal waarschijnlijk wel al weer op tijd thuis zijn, maar had nog 3 klanten die hij graag nog wilde spreken en daarna zou hij meteen weer terug komen.... want ook hij heeft vannacht niet kunnen slapen en is erg brak.

Met de jongens gaat het wel wat beter, alleen MAMA, ligt echt voor pampus. Hopelijk steek ik ze nu niet aan.....

March 28, 2006 om 06:42
Hi Cloudje,

Leuk kun jij vertellen, klinkt ernaar dat je een heel gezellig gezin hebt!

Hopelijk ben je weer snel beter en is het gewicht bij de arts wat je eran verwacht had.

x
Pukkiepuk
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan