Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 28, 2006

Rebecca woog op het moment van schrijven 58.90 kg (bmi: 20.62).

:hi: all...

:argh:!!! 58.9!!!! 1.2 kilo meer dan gisteren.. naja laten we dat maar op vocht houden dan... ik moet ook meer doen om mn vocht af te drijven.. meer water drinken, ook savonds!!!! en meer groene thee en vooral GEEN zouten dingen meer eten na het avondeten.. daar zit echt nog steeds mn grote fout...

ik baal wel zeg... :heelboos: maar dit is wel des te meer een stok achter de deur nou... net goed ontbeten, rest van de dag magertjes door.. niks geen gesnoep tussendoor, gewoon klaar, afgelopen... heel af en toe mag ik een chocolaatje.. dat deed ik vroeger ook.. alleen wat chocola en verder niks snoepen op een dag.. en tja.. toen hield ik het ook vol!! het wordt dus tijd dat ik vast kom in die 57! en niks geen uitschieters meer naar 58! hard trainen dus ook...

train niet veel in de sportschool nou omdat ik midden in mn tennistoernooi zit.. gaat opzich wel goed hoor, behalve dan dat mn racket brak in mn derde game van het toernooi (zie vorig verhaal)... ik heb nu een nieuw racket en opzich mag ik niet klagen.. het wennen valt mee.. heb gisteren mn enkel gewonnen, maar totaal niet lekker gespeeld.. iedereen zei dat het er wel goed uitzag, maar ik was echt niet tevreden... van het weekend nu de halve finale en die wordt echt een stuk moeilijker dus als ik dan mn best niet doe....

stand tot nu toe:
dubbel: 3-6 6-3 6-1 gewonnen.. --> vanavond kwartfinale
enkel: 6-4 6-3 gewonnen.. --> zaterdag halve finale

morgen dansen en donderdag niks.. mmmm misschien even fitnessen dan! of vrijdag, ik moet maar even kiezen, maar een van die twee dagen moet ik ZEKER gaan...

1 april staat mn doel op 57.5 en het zou toch niet zo zijn dat ik voor het eerst mn doel niet haal??? dat mag echt niet hoor!! ik ga er alle aan doen om nog voor zaterdag op die 57.5 te komen!! steun me ;)

nu weer even leren, want ook dat moet nog gebeuren :S vandaag nog een klein toetsje, dan morgen nog en dan heb ik dat vak weer klaar... dan morgenmiddag, donderdagmiddag en vrijdag de hele dag nog werken en dan heb ik ook weekend... pff veel werken en naar school, hele weekend weer tennis en volgende week tentamen, waar haal ik de tijd vandaan om te kunnen leren!!??!?!?!!

ik gok erop dat jullie hier nog wel een aantal frustrerende berichtjes gaan lezen... dat ik in de stress zit enzo.. naja.. hopelijk werkt die stress dan positief mee aan mn gewicht, maar wil dat tentamen toch echt wel heeeeeeel graag halen want is nog een vak van vorig jaar en wil gewoon bijlopen aan het einde van dit jaar.. moet kunnen dus even doorbijten!!

oja, vannacht belde mn vriendje omdat we gisteren de 27e een jaar een relatie hebben... toch nog steeds heel moeilijk om hem niet bij me te hebben.. ik weet zeker dat dat de reden ook is dat ik mezelf zo helemaal vol plan.. dan gaan de dagen sneller.. ik lig ook elke dag veel eerder op bed, dan is het snel weer morgen... gek he.. maar ben daardoor sochtends wel weer fitter... ik weet ook dat als mn vriend terug is, ik veel minder geobsedeerd ben wat betreft mn lijnen, eten, figuur etc.. want hij geeft me altijd een zeker gevoel.. hij geeft me het gevoel dat ik mooi ben.. hij wil niet eens dat ik afval.. gouden man heb ik he ;) op naar het volgende jaar hebben we maar besloten! hopelijk wonen we dan ongeveer samen, tenzij ik mn co-schappen echt alleen maar in amsterdam kan lopen, dan gaat hij alleen wonen en dan ben ik daar praktisch elke dag... (soort van half samen wonen dus :P)

nou ik stop weer, want ga weer als een trein hier met typen! kan nog veel meer vertellen en zeker over mn vriend, maar komt later allemaal wel ;) zal ik jullie nu niet mee vervelen haha!

fijne dag iedereen en tot gauw!!

dikke kuzz reb

:loveme:

March 28, 2006 om 09:21
Heee, zover gingen mijn 'moederlijke' gevoelens nou ook weer niet :P Ik weet niet eens hoe dat voelt :lachen:
Ik heb je inmiddels buddy gemaakt :D

Ik schommel nu ook een beetje, heb het niet ingevuld, maar van het weekend een groot feest gehad met veel overheerlijke hapjes, ze hadden zelfs een kok en bediening in huis gehaald. En allerlei mixdrankjes.... sinds jaren weer eens Baily gedronken, dat is zo zoet daar moet je wel dik van worden. Dus gisterochtend zat er een kilo bij, vanmorgen weer een halve minder, maar vandaag taart en daarna weer een receptie waar ik ook wat hapjes moest proeven.... dus dat zal morgen niet weer terug zijn op nivo... een dagje extra. Heb wel veel gefietst.

Die kilootjes gaan er bij jou ook wel af, als ik zie hoe druk jij sport. Het is alleen de kunst van de hapjes en zoetigheid af te blijven... Want van sporten krijg je honger. Dus beter wat alternatieven bedenken die vullen en lekker zijn zonder calorien en vet. (gedroogde vruchten, cracker, fruit, e.d.)

Als hij de stranden van Perth al mooi vond dan had hij ook naar het zuiden van West Australie moeten gaan, dat zijn de mooiste stranden van Australie. Komen jullie vast nog een keer samen bekijken :kamperen:
Ik ben zelf nog nooit naar Alice Springs geweest, wij zijn vanaf Kakadu, in the northern terrotories afgedaald tot Tenant Creek en daar afgebogen naar Queensland omdat we een rondje langs de kust deden. TAsmanie en de interior zoals ze hier de binnenlanden noemen komen nog wel een keer.

Lesgeven is best leuk werk, maar niet alle klassen zijn leuk, de maandagochtend klas is echt vreselijk ongemotiveerd terwijl de drie andere klassen voor binnenhuisarchitectuur wel leuk zijn. De twee klassen bij de universiteit zijn erg leuk, ik heb daar veel buitenlandse studenten die hier vanuit Azie komen studeren en op de campus wonen.

Dat onderzoek waar jij aan mee kan doen klinkt ook goed, is goed voor je CV, altijd doen als je de kans krijgt, zeker als je er ook nog eens voor betaald krijgt.
Wat voor bijbaantje doe je nu trouwens? Wat gaat elektronisch worden :uh:

Je moet niet gaan stressen, want dat is nr een om naar zoetigheid en snacks te grijpen en zoetigheid is aankomen. Gelukkig tennis jij er alles weer af :D

Ik zit hier nu achter de computer met twee katten over mijn armen gedrapeerd, kan nog net typen maar moet me verder niet bewegen of ik wordt verontwaardigd aangekeken door die portretten :P

Good luck met al die tenniswedstrijden!
Groetjes:wilma:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan