Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 28, 2006

Inkiepinkie woog op het moment van schrijven 85.00 kg (bmi: 32.39).

Hallo,

Nou gisteren weer bij de dietiste geweest en ze was tevreden. Ikzelf alleen wat minder. Ik was gelijk gebleven en dat was hetgeen dat de dietiste me opgedragen had na carnaval en vakantie had ik nog 2 weken de tijd om mijn gewicht terug te komen wat ik voor carnaval had. Nou aangezien ik niks aangekomen was in die 2 weken kon ik dus eigenlijk makkelijk afvallen maar wat gebeurd er als je er niks aan doet?? Dan val je natuurlijk ook niks af. Mijn motivatie is op het moment gedaald naar het nulpunt. Ik wil wel maar het lukt me niet. Ik heb daarom gisteren aan de dietiste gevraagd of ik enkele weken elke week langs kan komen en dat was geen probleem. Het is toch die oude bekende stok achter de deur die ik nodig heb om af te vallen. Maar ja als het daar mee lukt dan ben ik al blij. Ik ga nu in elk geval nog 3 weken door met modifast en dan moeten we even kijken hoe het op dat moment met mijn motivatie gaat. Gaat het dan goed dan zetten we nog wat langer door. Is mijn motivatie dan nog ver te zoeken dan stoppen we ermee en mag ik langzaam weer op gaan bouwen. En zal ik waarschijnlijk blij moeten zijn met hetgeen ik afgevallen ben. Dus even weer ertegenaan en zorgen dat ik die 14 kilo nog even afval.

Groetjes inkiepinkie

April 5, 2006 om 06:16
Hoi meissie! :hi:

Hoe is het met je? Kun je je er al weer een beetje toe zetten om door te gaan? Je ziet er zo mooi uit in die jurk! Dat kan toch alleen maar beter worden?! Hou dat goed voor ogen! Dan komt die motivatie wel weer! En probeer dat gevoel voor je te halen hoe trots je bent als er weer een paar ons of een kilo af is! :aaioverbol:

Mocht je van de modifast af willen en normaal gaan willen eten, dan kun je als begeleiding het boekje "Bereik je ideale gewicht" van Sonja Bakker gebruiken. Dat is mijn steun en toeverlaat. Er staat in wat en hoeveel je mag eten, lekkere nieuwe recepten voor bijvoorbeeld pasta. Ook mag je ieder weekend wat lekkers en zo nu en dan ovenfrites waardoor de, bij velen bestaande, behoefte aan patat kan worden bevredigd. Voor mij is dit mijn steun en toeverlaat.

Miessie, ik wens je heel veel sterkte om het vol te houden en hoop dat je je motivatie snel weer gevonden hebt. Heel veel succes en blijven knokken hoor! :kopop:

Liefs Marlies :bye:
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan