Dit ben jij
volgt jou! Dat wil ik niet!
Jij volgt
Jij en zijn buddies
Wil je volgen?
Hieronder zie je de nieuwe versie van ValtAf.nl. Terug naar de oude website.   Meer informatie
Deelnemers Forum Webshop
Inloggen

Dagboek van Tuesday, March 28, 2006

Siffie woog op het moment van schrijven 81.00 kg (bmi: 29.75).

Zo, sinds gisteren is er een kilo af, haha! Dat kan natuurlijk niet, maar het is wel een mooie opsteker. Ik wil niet iedere dag op de weegschaal staan, maar gisteren was ik begonnen met het Sonja Bakker dieet en dinsdag is altijd weegdag op het forum waar ik altijd schrijf. Dus ik moest wel, haha! Nu mag ik van mezelf vrijdag pas weer op de weegschaal staan en dan maandagochtend weer. Dan kan ik pas zeggen wat een week Sonja Bakker (niet zo heel streng, heb nl veel afspraken deze week) voor invloed op mij heeft. En ik hoop natuurlijk een positieve! :) :)

Heb in ieder geval wel het gevoel dat mijn motivatie terug aan het komen is. Het is nog niet optimaal, maar ik merk vooruitgang!! Zit nog wel met mijn baan enzo en dat maakt me wel verdrietig. En ja, ik ben en blijf een emo-eter.... Maar het gaat nu een week lang al vrij aardig; ik moet daar gewoon ff doorheen! Gewoon niet aan de verleidingen toegeven en op een gegeven neig je er ook niet meer naar. Dat houd ik mezelf ook maar even voor.

En lijnen is tenslotte topsport!!!! :-D

March 28, 2006 om 08:02
He Syl,

Toppie hoor! (+) Hartstikke goed dat je al resultaat ziet! Dat motiveert tenminste... :-D En het zoveel mogelijk volgen van zo'n dieet is ook al heel wat: dat kan heel goed helpen om het 'snaaien' te beperken en daarmee is heel wat te verdienen... (Aan gewichtsverlies dan... :D)

Tja, dat emo-eten... Volgens mij herkennen de meesten hier dat wel! Ik probeer om tegenwoordig dan maar wortels en bleekselderie enzo te knabbelen in plaats van minder gezonde dingen! En tot nu toe gaat dat best aardig! Het knabbelt ook lekker weg (en daar gaat het meestal om... Bij mij in ieder geval wel!) en het is nog gezond ook!!!

Fijn, dat je motivatie al weer terug aan het komen is. Dat maakt het toch een stuk makkelijker om vol te houden! Laat je niet van de wijs maken door die baan hoor! Dat komt vanzelf wel goed. Je kan het gewoon om die kilo's kwijt te raken en daar heeft een baan niks mee te maken... Ok, dat is makkelijker gezegd dan gedaan, ook voor mij, maar het zou zo wel moeten werken! En als we ons dat nou maar lang genoeg voorhouden dan gaat het vast nog een keer werken ook! ;-)

Succes!
Pleun
De laatste reactie is al meer dan vier weken geleden geplaatst.

Nog geen lid?

Meld je nu gratis aan om ook af te vallen of om onze afvallers bij te staan